Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Δεκ-2022 18:04

  Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ι. Λιανός επανεκλέχθηκε στο ΔΣ της αντίστοιχης επιτροπής του ΟΟΣΑ

  Επανεκλογή του Προέδρου της Επ. Ανταγωνισμού Ι. Λιανού στο Δ.Σ. της Επιτροπής Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής, στις 30 Νοεμβρίου 2022, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ιωάννης Λιανός, επανεκλέχθηκε ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη για το έτος 2023.

  Ο κ. Λιανός θα διεξάγει τη θητεία του ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΟΣΑ για τρίτη συνεχή χρονιά, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του για τα έτη 2021 και 2022.

  Σημειωτέον ότι η εκλογή του κ. Λιανού ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΟΣΑ το 2021 αποτέλεσε και την πρώτη φορά που Έλληνας αξιωματούχος εξελέγη σε αυτή τη θέση, εκπροσωπώντας την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού.

  Για την επανεκλογή του ο κ. Λιανός δήλωσε: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ο.Σ.Α. επιτελεί ένα σημαντικό συντονιστικό ρόλο στα πλαίσια της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Ο.Ο.Σ.Α., θέτοντας την ατζέντα των συζητήσεων στον πιο σημαντικό διεθνή Οργανισμό για θέματα ανταγωνισμού. Είναι μεγάλη μου τιμή να επανεκλεγώ σε αυτό το ρόλο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Ο.Σ.Α. και να συνεργαστώ με εξαιρετικούς συναδέλφους από άλλα Κράτη Μέλη του Ο.Ο.Σ.Α. Βλέπω σε αυτόν τον ρόλο όχι μόνο το καθήκον να εκπροσωπώ την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και να συνεχίσω το έργο μου προωθώντας μία προοδευτική ατζέντα στο δίκαιο ανταγωνισμού σε μία περίοδο έντονων κοινωνικο-οικονομικών και τεχνολογικών αλλαγών".

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ