Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Νοε-2022 15:59

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Διαδικτυακή εκδήλωση για την "Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας"

  Ξεκίνησε η απογραφική διαδικασία για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας" πραγματοποιεί η Επιτροπή Μελών HR Talents του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15:30-16:30, με στόχο την ενημέρωση εργαζομένων και επιχειρηματιών για την ηλεκτρονική καταγραφή των χρόνων απασχόλησης και το νέο θεσμικό πλαίσιο όπως ήδη εφαρμόζεται.

  Πρόθεση της Επιτροπής Μελών HR Talents του Επιμελητηρίου είναι με την εν λόγω πρωτοβουλία να εξασφαλίσει στα μέλη του φορέα, αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, οργανωμένη πληροφόρηση σχετικά με τη νέα αυτή διαδικασία, που αφορά στην απασχόληση.

  Στην εκδήλωση, χαιρετισμό θα απευθύνει η κα Άννα Στρατινάκη, Γενική Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Αγραπιδάς, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

  Από την πλευρά του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου την εκδήλωση θα χαιρετίσει η κα Μπρίττα Σιαμαντά, (Όμιλος ΟΤΕ), Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ενώ εισαγωγική τοποθέτηση θα κάνει η κα Ειρήνη Καραμανή, (People & Organization Head, Siemens Italy), Πρόεδρος της Επιτροπής Μελών HR Talents του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

  Των ανωτέρω θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη της Επιτροπής και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

  Κάθε ενδιαφερόμενος, που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη διαδικτυακή εκδήλωση, μπορεί να δηλωθεί εδώ, χωρίς κόστος συμμετοχής.

  Η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 64 19 023 ή μέσω E-Mail: m.papanastasiou@ahk.com.gr.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ