Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 04-Οκτ-2022 15:05

  Γ. Μασούτης: Προϋπολογισμός ειδικών συνθηκών λόγω της ενεργειακής κρίσης

  Γ. Μασούτης (ΚΕΕΕ): Παρεμβάσεις σε συνεργασία με τα επιμελητήρια όλης της χώρας ώστε να προοδεύσει το επιχειρείν
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Η παγκόσμια ενεργειακή κρίση καθώς και η αδυναμία της Ευρώπης να διαχειριστεί την ύφεση και τον πληθωρισμό αποτέλεσαν παράγοντες οι οποίοι επηρέασαν το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2023, όπως κατατέθηκε στη Βουλή. Περιλαμβάνει από τη μία σοβαρά μέτρα στήριξης για τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα, με ταυτόχρονη δημοσιονομική σύνεση ώστε να προστατευτεί η  οικονομική σταθερότητα”, σχολίασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Γιάννης Μασούτης, με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2023.

  Όπως σημειώνει, "Η εξίσωση είναι δύσκολη, αν και ο προϋπολογισμός ειδικών συνθηκών διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στην επιχειρηματική κοινότητα, με τη δυναμική την οποία αναπτύσσει η ελληνική οικονομία”. 

  "Οι άμεσες ξένες επενδύσεις, η απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας, καθώς και τα κεφάλαια του ταμείου ανάκαμψης, αποτελούν παράγοντες οι οποίοι θα συντελέσουν στην ανατροπή του δυσμενούς κλίματος στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας. Η επιχειρηματική κοινότητα έχει λόγους να είναι αισιόδοξη", δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ