Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Απρ-2022 11:27

  Επίδομα καυσίμων: "Έσπασαν" τα κοντέρ -  240.000 αιτήσεις σε 24 ώρες

  Επίδομα καυσίμων: "Έσπασαν" τα κοντέρ -  240.000 αιτήσεις σε 24 ώρες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ξεπέρασε τις προσδοκίες η ανταπόκριση των πολιτών για το επίδομα βενζίνης καθώς έσπασαν τα κοντέρ στις αιτήσεις -μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας- που μέσα σε 24 ωρες ξεπέρασαν τις 240.000 αιτήσεις.

  Ως εκ τούτου η αναγκαιότητα και η επιτυχία του μέτρου κρίθηκε εκ του αποτελέσματος, ενώ θετικά έχει σχολιαστεί ότι παρά τον όγκο των αιτήσεων δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα δυσλειτουργίας.

  Το vouchers.gov.gr απευθύνεται σε περισσότερους από 3 εκατομμύρια δικαιούχους και αφορά στην ενίσχυση για το κόστος κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2022.

  Οι αιτήσεις ξεκίνησαν χθες, Τρίτη 26 Απριλίου. Η εφαρμογή ήταν προγραμματισμένη να ανοίξει για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 0 και 1, αλλά τελικά αυτή άνοιξε και για όσους το ΑΦΜ λήγει σε 2.

  Σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου, αντί για αιτήσεις δικαιούχων με ΑΦΜ που λήγει σε 2 και σε 3 τελικά θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση περισσότεροι από τους μισούς δικαιούχους του επιδόματος. Δηλαδή όλοι όσοι έχουν ΑΦΜ το οποίο λήγει σε 0 ή 1 ή 2 ή 3 ή 4 ή και 5.

  Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση και αν δεν υπάρξει ανατροπή από 1/5 και εξής, είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. των φυσικών προσώπων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ