Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 03-Φεβ-2022 20:36

  Αδ. Γεωργιάδης: Η διάθεση των αμερικανικών εταιρειών να επενδύσουν στην Ελλάδα καταδεικνύει τις άριστες σχέσεις των δύο χωρών

  Αδ. Γεωργιάδης: Η διάθεση των αμερικανικών εταιρειών να επενδύσουν στην Ελλάδα καταδεικνύει τις άριστες σχέσεις των δύο χωρών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η διάθεση των αμερικανικών εταιρειών να επενδύσουν στην Ελλάδα καταδεικνύει ότι οι δύο χώρες διανύουν την καλύτερη περίοδο της μεταξύ τους σχέσης, σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης στην εορταστική εκδήλωση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για το νέο έτος. 

  Ο υπουργός ευχαρίστησε για τη συνεργασία με το επιμελητήριο τα 2,5 χρόνια που ηγείται ο ίδιος του υπουργείου, ενώ ανέφερε τις ευχαριστίες του και για τη συνεργασία που είχε με τον αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάϊατ.

  Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι το αποτύπωμα των αμερικανικών επενδύσεων έχει ξεπεράσει το προσδοκώμενο καθώς κάθε εβδομάδα γνωστοποιείται ή υλοποιείται κάποια εξαγορά ή κάποια επένδυση. 

  Επιπλέον σημείωσε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τη σημασία της γεωγραφικής θέσης της χώρας μας αλλά και τον πολιτιστικό ρόλο της στη διαμόρφωση του αμερικανικού έθνους ενώ και η ελληνική πλευρά προσβλέπει στις ΗΠΑ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ