Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Σεπ-2021 16:52

  Χρηματοδότηση €1.5 εκατ. για τον δρόμο Άγραφα-Καρδίτσα

  Χρηματοδότηση €1.5 εκατ. για τον δρόμο Άγραφα-Καρδίτσα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τον Δεκέμβρη του 2020 στα διαδικτυακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε υποσχεθεί δημόσια στους μαθητές του Δημ. Σχολείου Αγράφων πως ο κακοτράχαλος χωμάτινος δρόμος που συνδέει το χωριό τους με την Καρδίτσα, σύντομα θα ασφαλτοστρωθεί.

  Η υπόσχεση του κ. Πρωθυπουργού προς τους μικρούς μαθητές και τους κατοίκους των Αγράφων τηρήθηκε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αγράφων, "κι αυτό αποδεικνύεται  με την σημερινή υπογραφή χρηματοδότησης του έργου από τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή".

  Όπως τονίζεται, "ένα πολύπαθο έργο, που μετά από μια εποχή μεγάλων υποσχέσεων, μπαίνει σε μια εποχή πραγματοποίησης. Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτό το έργο στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, τις υπηρεσίες και τον τουρισμό. Ο νέος οδικός  άξονας βοηθά στην οδική σύνδεση από τα Άγραφα μέχρι την Καρδίτσα, διασφαλίζει την ασφάλεια και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων και των ανθρώπων της περιοχής γενικότερα. Μια σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο μας αφού θα δώσει λύση σε χρόνια προβλήματα". 

  Το έργο περιλαμβάνει εργασίες μικροδιαπλάτυνσης, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης για την ασφαλτόστρωση του δημοτικού οδικού δικτύου Άγραφα -  Σάϊκα - Όρια Νομού Καρδίτσας σε μήκος 8.000 μ.  με αρχή των εργασιών από τον οικισμό Άγραφα. 

  Για το καλό αποτέλεσμα ο δήμος Αγράφων ευχαριστεί όσους βοήθησαν και πρωτίστως τον Πρωθυπουργό, τον συνεργάτη του στο μέγαρο Μαξίμου κ. Δημητριάδη, τον υπουργό κ. Καραμανλή, τους υφυπουργούς κ. Λιβάνιο, κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον Βουλευτή Νομού Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργο  και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγράφων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ