Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Σεπ-2021 14:32

  Συνάντηση Γεωργιάδη με τον γενικό διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου Αθ. Κελέμη

  Συνάντηση Γεωργιάδη με τον γενικό διευθυντή Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου Αθ. Κελέμη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνάντηση στο περίπτερο της e.GO Mobile, στις εγκαταστάσεις της 85ης ΔΕΘ, είχε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης.

  Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αφού ενημερώθηκε από τον Prof. Dr. Ulrich Hermann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile SE, για τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις της εταιρείας στην Ελλάδα, υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι για την ελληνική οικονομία να την εμπιστεύονται επενδυτικά ξένοι όμιλοι, αναπτύσσοντας, μάλιστα, τεχνολογίες οι οποίες δίδουν ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα βιωσιμότητας.

  Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου τόνισε την ισχυρή θέση των Γερμανών επενδυτών στην Ελλάδα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία τους θα ενδυναμωθεί περαιτέρω, καθότι η ελληνική οικονομία, πέραν των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης που ήδη παρουσιάζει, προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στους περισσότερους από τους τομείς στους οποίους εστιάζει σήμερα το ενδιαφέρον της η Γερμανία.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ