Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 08-Αυγ-2021 21:17

  ΕΣΕΕ: Καταθέσει στον Ερυθρό Σταυρό 10.000 ευρώ, στη μνήμη του Κ. Μίχαλου, για τη στήριξη των πυρόπληκτων

  ΕΣΕΕ: Καταθέσει στον Ερυθρό Σταυρό 10.000 ευρώ, στη μνήμη του Κ. Μίχαλου, για τη στήριξη των πυρόπληκτων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το ποσό των 10.000 ευρώ, στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μίχαλου, για τη στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, θα καταθέσει στο λογαριασμό του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

  Σύμφωνα με ψήφισμα: "ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ, με σημερινή ανακοίνωσή τους, εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την αιφνίδια απώλεια του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (ΕΒΕΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Κωνσταντίνου Μίχαλου, του οποίου η προσφορά και αφοσίωση θα μείνουν ανεξίτηλες στον επιχειρηματικό κόσμο και στον επιμελητηριακό θεσμό εντός και εκτός Ελλάδος.

  Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Το Δ.Σ. της ΕΣΕΕ συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Γ. Καρανίκα, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου και αφού άκουσε τον πρόεδρο του που εξήρε τη ζωή, το έργο και τη συνεργασία του εκλιπόντος με την ΕΣΕΕ, αποφάσισε ομόφωνα:

  -Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του μεταστάντος, καθώς και στα διοικητικά συμβούλια της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, -Να παραστεί ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ στην εξόδιο ακολουθία, -Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του, -Να καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ, στη μνήμη του, για τη στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στο λογαριασμό του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έχει ανοιχθεί για το σκοπό αυτό".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ