Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 16-Ιουν-2021 18:17

  Παράταση έως 2 Ιουλίου για τις αιτήσεις επιδότησης παγίων δαπανών

  Ισόβια μηνιαία τιμητική παροχή στους Έλληνες οπλίτες που συμμετείχαν στα γεγονότα στην Κύπρο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παράταση μέχρι και τις 2 Ιουλίου στην προθεσμία που έληγε αύριο, 17 του μήνα, για την υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο πρόγραμμα κάλυψης παγίων δαπανών έδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών, απαντώντας στις διαμαρτυρίες λογιστών και φοροτεχνικών που επεσήμαιναν από την αρχή το μικρό χρονικό περιθώριο για ένταξη στο πρόγραμμα

  Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η παράταση δίνεται προκειμένου να παρασχεθεί επιπλέον χρόνος στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Ειδικότερα, με κοινή απόφαση που θα εκδοθεί άμεσα, τροποποιείται η ΚΥΑ ΓΔΟΥ504/28.5.2021 (ΦΕΚ Β΄ 2236) και η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρατείνεται έως τις 2 Ιουλίου 2021.

  Παράλληλα, με σχετικές αποφάσεις θα παραταθεί η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών, για όλους τους κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, έως τις 16 Ιουλίου 2021. Η υποβολή των δικαιολογητικών θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας "myBusinessSupport”, μέσω σχετικής εφαρμογής η οποία αναμένεται να ανοίξει άμεσα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ