Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 14-Μαϊ-2021 15:11

  Κωνσταντάτος: Η επένδυση του Ελληνικού θα δεκαπλασιάσει τα έσοδα του δήμου μας, σε 7 εβδομάδες οι υπογραφές

  Κωνσταντάτος: Η επένδυση του Ελληνικού θα δεκαπλασιάσει τα έσοδα του δήμου μας, σε 7 εβδομάδες οι υπογραφές
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για την μεγάλη επένδυση του Ελληνικού και πόσο αυτή θα συνεισφέρει στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και στην ευρύτερη περιοχή, μίλησε ο δήμαρχος του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, κατά την διάρκεια του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

  "Δεν υπάρχουν άλλα γραφειοκρατικά προβλήματα, σε περίπου 7 εβδομάδες θα πέσουν υπογραφές για το Ελληνικό" σημείωσε.

  "Από την αρχή ήμασταν υπέρ της επένδυσης αλλά με προϋποθέσεις" ανέφερε ο κ. Κωνσταντάτος. Όπως τόνισε, πάγιο αίτημα του δήμου  είναι να επιστραφούν οι εκτάσεις του Ελληνικού που παραχωρήθηκαν για να προχωρήσει η επένδυση. "Το μητροπολιτικό πάρκο 2.000 στρεμμάτων που θα είναι ελεύθερο για τους πολίτες, η κατασκευή Ποντιακού Μεγάρου και η επαναστέγαση δομών του δήμου είναι τα κύρια αιτήματά μας".

  Για την μεγάλη οικονομική ανάπτυξη που θα φέρει για τον δήμο η επένδυση του Ελληνικού, ο κ. Κωνσταντάτος πρόσθεσε πως θα δεκαπλασιάσει τα έσοδα των ταμείων του δήμου καθώς τα προηγούμενα χρόνια, όπως συμπλήρωσε "αισθανόμασταν ως φτωχοί συγγενείς παίρνοντας λίγα δημοτικά τέλη από το παλιό αεροδρόμιο και κόβοντας καμία κλήση".

  "Οι επενδύσεις θέλουμε να σέβονται τους κατοίκους, το περιβάλλον και την ιστορία της περιοχής" πρόσθεσε, τονίζοντας πως για τα αιτήματα του δήμου βρήκε ανταπόκρισή τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

  Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην πιστοποίηση των 100 χλμ μονοπατιών του Υμηττού που τρέχει ο δήμος, καθώς όπως τόνισε "κουμπώνει" με την επένδυση. "Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ένας φυσιολάτρης θα βρίσκεται από τον Υμηττό, στο μητροπολιτικού πάρκο του Ελληνικού και στη θάλασσα" κατέληξε. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ