Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Νοε-2020 18:38

  Άνοιξε η πλατφόρμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4 - Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας ξεκινούν οι πληρωμές

  Άνοιξε η πλατφόρμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4 - Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας ξεκινούν οι πληρωμές
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άνοιξε η πλατφόρμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4, ενώ στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας ξεκινούν οι πληρωμές, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών.

  Συγκεκριμένα, από σήμερα, Παρασκευή 20/11/2020, οι δικαιούχοι του 4ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής μπορούν να υποβάλουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα "myBusinessSupport” (https://www.aade.gr/mybusinesssupport) της ΑΑΔΕ αίτηση για τη χορήγηση της ενίσχυσης.

  Το ύψος του ποσού που θα λάβουν οι δικαιούχοι από το χρηματοδοτικό σχήμα θα παρουσιάζεται απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, τονίζει το ΥΠΟΙΚ.

  Υπενθυμίζεται ότι στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 προβλέπονται ακόμα ευνοϊκότεροι όροι ως προς τους δικαιούχους και το ύψος της ενίσχυσης, το 50% της οποίας είναι μη επιστρεπτέο, υπό τον όρο διατήρησης του επιπέδου απασχόλησης έως και την 31η/3/2021.

  Η διαδικασία υποβολής της αίτησης ολοκληρώνεται σε 2 βήματα:

  Βήμα 1ο: Συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία εσόδων-εξόδων της επιχείρησης στην εφαρμογή "ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ" στην πλατφόρμα "myBusinessSupport”. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων αυτών, διότι μετά την οριστικοποίησή τους δεν είναι δυνατή η τροποποίησή τους.

  Βήμα 2ο: Μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης στην εφαρμογή "ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ", πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί οριστικοποιημένη αίτηση χορήγησης μέσω της πλατφόρμας "myBusinessSupport”, και ειδικότερα μέσω της εφαρμογής "ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 4: ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ". Σε περίπτωση μη ορθής συμπλήρωσης της αίτησης, η αίτηση τροποποιείται μόνο αυθημερόν.
   
  Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 30 Νοεμβρίου 2020.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ