Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Νοε-2020 15:08

  Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου

  Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, θα ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Η διοργανώτρια Spielwarenmesse eG ανακοίνωσε ότι, οι δηλώσεις συμμετοχής ήδη άρχισαν, ενώ έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021 θα διαρκέσει η περίοδος πρόωρης κράτησης (Early Bird), οπότε θα ισχύσουν προνομιακές τιμές για τους ενδιαφερόμενους εκθέτες.

  Στη φετινή τριήμερη ψηφιακή έκθεση Insights-X Online, που έλαβε χώρα από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2020, 170 προμηθευτές από 34 χώρες παρουσίασαν με επιτυχία τις τάσεις και τις καινοτομίες τους σε τομείς, όπως τα χαρτικά, ο εξοπλισμός γραφείου, τα αναλώσιμα και τα είδη γραφικής ύλης.

  Η ψηφιακή έκδοση της δημοφιλούς έκθεσης της Νυρεμβέργης πέτυχε το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας και διαφορετικότητας με την τελευταία διοργάνωση δια φυσικής παρουσίας. Ο συνδυασμός προϊόντων, εργαστηρίων και δικτύωσης βρήκε μεγάλη απήχηση σε 4.775 εμπόρους λιανικής και αγοραστές, που παρακολούθησαν την Insights-X Online καθ’ όλη τη διάρκεια της.

  Κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία, που επιθυμεί να συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ.: 210 64190419, E-Mail: d.kaliva@ahk.com.gr καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.insights-x.com και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ