Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Νοε-2020 14:34

  Οnline εκδήλωση από ΕΒΕΑ και ΔΣΑ

  Οnline εκδήλωση από ΕΒΕΑ και ΔΣΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνουν online εκδήλωση με θέμα "Υποχρεωτική Αρχική Συνεδρία με ένα κλικ από την πρώτη Ηλεκτρονική Πύλη Διαμεσολάβησης", την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17:30, αφουγκραζόμενοι το αυξημένο ενδιαφέρον του εμπορικού, επιχειρηματικού και νομικού κόσμου για τη διαδικασία διεξαγωγής της Υποχρεωτικής Αρχικής Συνεδρίας Διαμεσολάβησης, που με τον Ν4640/2019 εισάγεται υποχρεωτικά σε όλες σχεδόν τις διαφορές που ξεπερνούν τις 30.000€ και οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

  Η ΚΕΕΕ και το ΕΒΕΑ, έχοντας διαβλέψει την ανάγκη αμεσότητας και ευελιξίας στον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας της Υποχρεωτικής Αρχικής Συνεδρίας (ΥΑΣ) και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των μελών τους, έχουν δημιουργήσει την πρώτη Ηλεκτρονική Πύλη Διαμεσολάβησης μέσα από την οποία όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, με ένα μόνο "κλικ" από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, μπορούν να συμμετάσχουν.

  Πρόκειται για ένα κομβικό και καινοτόμο εγχείρημα που σήμερα λόγω της πανδημίας και των μέτρων που όλοι αντιμετωπίζουμε αποτελεί αναγκαιότητα και σημαντικό εργαλείο στην υπηρεσία των μελών των επιμελητηρίων αλλά και του νομικού κόσμου.

  Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α. κ. Δημήτριος Βερβεσός και ο επί τιμή Αρεοπαγίτης και Πρόεδρος Κ.Ε.Δ. κ. Ιωάννης Χαμηλοθώρης.

  Ενώ εισηγήσεις θα κάνουν οι κ. Αλεξία Κουκκουλλή, Δικηγόρος LL.M., MPhil, IALS Arb, MBA, HLS, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβητής & Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και Γενική Γραμματέας του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., η κ. Σταυρούλα Μοσχίδου, Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβητής & Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, ο κ. Θεόδωρος Κουτσούμπας, Δ.Ν. Νομικής τ. Χρηματοοικονομικός Μεσολαβητής, και ο κ. Μιχάλης Καλατζόπουλος, δικηγόρος – διαπιστευμένος διαμεσολαβητής, Γενικός Γραμματέας Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Πρόεδρος Αθηναϊκού Κέντρου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Διαμεσολαβητών "ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑ".

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σύνδεσμο https://mediatein.gr/online-ekdhlwsh/ και θα τους σταλούν τα στοιχεία παρακολούθησης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ