Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Οκτ-2020 18:32

  e-ΕΦΚΑ: Υποβολή AΠΔ κοινών επιχειρήσεων Οκτωβρίου 2020  με χρήση τριψήφιων τύπων αποδοχών

  e-ΕΦΚΑ: Υποβολή AΠΔ κοινών επιχειρήσεων Οκτωβρίου 2020  με χρήση τριψήφιων τύπων αποδοχών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης των μηχανογραφικών υποδομών του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), η διοίκηση του φορέα ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση τους εργοδότες κοινών επιχειρήσεων ότι η υποβολή ΑΠΔ μισθολογικής περιόδου Οκτωβρίου 2020 δεν θα είναι δυνατή από τις 03/11/2020 έως τις 05/11/2020, λόγω μερικής τροποποίησης των τεχνικών προδιαγραφών του συστήματος.

  Η υποβολή των ΑΠΔ για εργοδότες κοινών επιχειρήσεων θα είναι εκ νέου δυνατή από τις 6/11/2020, μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών προσαρμογής των μηχανογραφικών συστημάτων.

  Η τροποποίηση αφορά στην επέκταση κατά ένα ψηφίο του μήκους του πεδίου "Τύπος Αποδοχών" (Τ.Α.) της ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων, από δύο σε τρεις χαρακτήρες.

  Διευκρινίζεται ότι η ανωτέρω τροποποίηση δεν αφορά στις ΑΠΔ του Δημοσίου (νέα εφαρμογή υποβολής ΑΠΔ μονίμων δημοσίων υπαλλήλων) και των εργοδοτών οικοδομοτεχνικών έργων (δημόσιων και ιδιωτικών), για τις οποίες θα εξακολουθήσει η χρήση διψήφιων τύπων αποδοχών (01, 02 ...........99) κατά τα γνωστά.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ