Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Οκτ-2020 17:17

  Δυναμική παρουσίαση της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση Τουρισμού SATTE GenX της Ινδίας

  κοινωνικός-τουρισμός
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με την πεποίθηση ότι σε κάθε κρίση μπορεί να κρύβεται και μια νέα ευκαιρία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, διοργάνωσε την παρουσία της Ελλάδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού SATTE GenX της Ν. Ασίας (SATTE GENX, SOUTH ASIA's VIRTUAL TRAVEL EXPO), η οποία πραγματοποιείται σήμερα και αύριο, 5 και 6 Οκτωβρίου 2020, διαδικτυακά.

  Με τη στήριξη του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, υλοποιήθηκε ένα ευρύ πλαίσιο παρουσίασης της χώρας μας στην έκθεση, που περιλαμβάνει τη δημιουργία βίντεο μέσα από το οποίο προβάλλεται η δυναμική της Ελλάδας και ψηφιακών εντύπων με πολλές πληροφορίες για τους επαγγελματίες του τουρισμού της Ινδίας. Η παρουσία του ΕΟΤ είναι ενεργή στην έκθεση, καθώς μέσα από το ψηφιακό περίπτερο παρέχονται πληροφορίες και συνεχής επικοινωνία με τους επισκέπτες.

  Στο πλαίσιο αυτό, η FedHATTA, φιλοξενώντας τις Περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), επικοινωνεί με εικόνες, βίντεο και παρουσίαση υποδομών το τουριστικό προϊόν της χώρας μας στην μεγάλη αγορά της Ινδίας.

  Στην τελετή έναρξης της έκθεσης χαιρετισμό απηύθυνε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την διοργάνωση, και ενημερώνοντας για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει καθημερινά η Ελλάδα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. "Η Ελλάδα είναι πάντα ένας προορισμός ταξιδιού και εμπειρίας για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου" είπε χαρακτηριστικά.

  Οι Ινδοί ταξιδιώτες αγαπούν και επιλέγουν τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό, και η ζωντανή απόδειξη για αυτό ήταν τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά αφίξεων τα τελευταία χρόνια.

  "Τώρα ανακτούμε το χαμένο έδαφος, για να κρατήσουμε ζωντανή και δυνατή την παρουσία μας σε μια μεγάλη τουριστική αγορά, που περιμένει με την πρώτη ευκαιρία να ταξιδέψει και πάλι στην Ελλάδα", δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTΑ Λύσανδρος Τσιλίδης.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ