Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Ιουλ-2020 13:59

  Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων: Από τις 8/7 η επιβράβευση συνεπών δανειοληπτών

  Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων: Από τις 8/7 η επιβράβευση συνεπών δανειοληπτών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ξεκινάει από την Τετάρτη 08/07/2020 η σταδιακή καταβολή σε περίπου 80.000 συνεπείς δανειολήπτες, η 7η εφαρμογή του μέτρου επιβράβευσης που έχει αποφασίσει η διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. 

  Στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής ρυθμίσεων δανείων στεγαστικού τομέα του Τ.Π.& Δανείων, το Ταμείο ενημερώνει τους δανειολήπτες του ότι από την Τετάρτη 08/07/2020 ξεκινάει η σταδιακή καταβολή σε περίπου 80.000 συνεπείς δανειολήπτες- υπόχρεους πάσης φύσεως δανείων στεγαστικού τομέα, τιτλοποιημένων και μη,του αναλογούντος της επιβράβευσης ποσού τόκων για το β΄ εξάμηνο του 2019. 

  Το μέτρο της επιβράβευσης προβλέπει την επιστροφή τόκων λόγω μείωσης του επιτοκίου των στεγαστικών δανείων των συνεπών δανειοληπτών του Ταμείου σε ποσοστό 1% μεσοσταθμικά επί του άληκτου κεφαλαίου αυτών σε ετήσια βάση. Το μέτρο θα επαναλαμβάνεται ανά εξάμηνο, κατόπιν σχετικής εγκρίσεώς του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Π.&Δ. 

  Οι δανειολήπτες του Ταμείου, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ένταξης στον ορισμό του "συνεπούς δανειολήπτη" και δεν έχουν μέχρι σήμερα γνωστοποιήσει τον IBAN αριθμού λογαριασμού τους, ατομικού ή κοινού, που τηρούν σε Τραπεζικό Ίδρυμα της χώρας, καλούνται να προβούν άμεσα στη γνωστοποίηση αυτού μέσω του συνδέσμου"e-Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες" της ιστοσελίδας του Ταμείου(www.tpd.gr). 

  Η διαδικασία απόδοσης του ποσού της επιβράβευσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ως άνω δικαιούχων θα γίνεται κατά στάδια και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ελέγχων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ