Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Μαϊ-2020 14:39

  Σε συνεχή συνεργασία ΕΕΑ και ΑΑΔΕ για την καταβολή των ‎€800 στους δικαιούχους

  Σε συνεχή συνεργασία ΕΕΑ και ΑΑΔΕ για την καταβολή των ‎€800 στους δικαιούχους
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, μετά από ενημέρωση που είχε από μέλη του –κυρίως από τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης- για καθυστέρηση στην καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, απευθύνθηκε στην ΑΑΔΕ για την επίλυση του προβλήματος.

  Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το θέμα και προχωρά στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να καταβληθεί το ποσό των 800 ευρώ σε όλους τους δικαιούχους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το πρόβλημα ενδεχομένως παρουσιάστηκε εξαιτίας κάποιων τυπικών λαθών κατά την υποβολή των σχετικών αιτήσεων και αναμένεται να διορθωθεί άμεσα.

  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ευχαριστεί τον Διοικητή της ΑΑΔΕ για τη θετική ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα του και θα συνεχίσει την προσπάθεια προκειμένου να εισπράξουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση όλοι οι δικαιούχοι, ανεξαρτήτως επαγγελματικού κλάδου.

  Σε σχετική του δήλωση ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου επισημαίνει: "Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πιτσιλή για το ενδιαφέρον που επέδειξε. Είναι σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, να υπάρχει η ειλικρινής διάθεση για την επίλυση τέτοιων γραφειοκρατικών θεμάτων. Η συνεργασία μας δεν σταματά εδώ. Το Ε.Ε.Α. θα συνεχίσει την προσπάθεια έτσι ώστε μην υπάρξει κανένα μέλος του που δεν θα πάρει ότι δικαιούται".

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ