Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Απρ-2020 15:39

  Παράταση έως 21/4 για την επιστρεπτέα προκαταβολή - σήμερα το έκτακτο "δώρο Πάσχα"

  Παράταση έως 21/4 για την επιστρεπτέα προκαταβολή - σήμερα το έκτακτο "δώρο Πάσχα"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παρατείνεται έως τις 21 Απριλίου η προθεσμία για όσες επιχειρήσεις θέλουν να υποβάλουν αίτηση για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή. 

  Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών,  στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την περαιτέρω στήριξη μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάθε κλάδου της οικονομίας οι οποίες πλήττονται από τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης παρατείνεται έως τις 21/04/2020 η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα "myBusinessSupport” για την ένταξή τους στο χρηματοδοτικό σχήμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

  Σήμερα το έκτακτο δώρο Πάσχα 

  Εν τω μεταξύ, πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 113.780 γιατρών, νοσηλευτών, στελεχών του ΕΚΑΒ και της Πολιτικής Προστασίας η παροχή ηθικής αναγνώρισης, με την οποία η πολιτεία τιμά την εξαιρετική κοινωνική προσφορά τους στην κρίσιμη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

  Το συνολικό ποσό που διατίθεται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την καταβολή της παροχής ανέρχεται στα 79 εκατ. ευρώ.

  Τέλος, η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει πως: "Η Κυβέρνηση λειτουργεί με σχέδιο, ώστε να υπάρξουν οι λιγότερες δυνατές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από την εξάπλωση του κορονοϊού και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ