Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 18-Φεβ-2020 17:06

  Συνάντηση Γεωργιάδη με επιχειρηματίες - μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

  Συνάντηση Γεωργιάδη με επιχειρηματίες - μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από Ελλάδα και Γερμανία για συμμετοχή στο Γερμανοελληνικό επενδυτικό φόρουμ της 9ης Μαρτίου στο Βερολίνο", ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνάντηση που είχε σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου με  επιχειρηματίες – μέλη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για την προετοιμασία του φόρουμ.

  "Οι προσδοκίες από το φόρουμ είναι πολύ υψηλές", επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης καθώς, όπως σημείωσε, "οι διμερείς οικονομικές σχέσεις είναι ισχυρές.

  Η Γερμανία είναι η χώρα με τις περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η Ελλάδα βρίσκεται στην ανοδική τροχιά του οικονομικού της κύκλου. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προσελκύσουμε περισσότερες γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, στις οποίες είμαστε θετικά διακείμενοι ως Κυβέρνηση και εργαζόμαστε για να τις διευκολύνουμε", τόνισε ο υπουργός.

  Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι υφυπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ.κ. Γιάννης Τσακίρης και Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γεράσιμος Θωμάς και ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Ερνστ Ράιχελ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ