Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 16-Φεβ-2020 10:18

  Σε αναμονή περισσότεροι από 2.000 Κινέζοι για την Golden Visa

  Σε αναμονή περισσότεροι από 2.000 Κινέζοι για την Golden Visa
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για καθυστερήσεις που φτάνουν ακόμα και τα δύο έτη στην έκδοση της Golden Visa και αφορούν περισσότερους από 2.000 Κινέζους, κάνει λόγο σε ρεπορτάζ του ο "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, 35 εξ αυτών που οι αιτήσεις τους εκκρεμούν έως και δύο χρόνια πρόσφατα απέστειλαν εξώδικο προς την αρμόδια υπηρεσία, τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Βόρειου Τομέα και Ανατολικής Αττικής- Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Υπογραμμίζεται ότι βάσει νόμου η αρμόδια υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να παραδίδει τη "χρυσή βίζα” σε διάστημα δύο μηνών.

  Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μολονότι έχουν προσκομιστεί όλα τα δικαιολογητικά, η υπηρεσία κλείνει ραντεβού μετά από ένα έτος και παράλληλα ζητά πρόσθετα δικαιολογητικά.

  Μάλιστα οι 35 Κινέζοι μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων τους κοινοποίησαν το εξώδικο τους προς τους συναρμόδιους υπουργούς υπουργούς και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενώ όπως αναφέρουν η εν λόγω υπηρεσία είναι "η μοναδική στην Ελλάδα που εφαρμόζει αυτή την τακτική "διωγμού” των επενδυτών ακινήτων και τη σκόπιμη ή μη καθυστέρησης έκδοσης Αδειών Διαμονής (Golden Visa)”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ