Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 10-Σεπ-2019 10:58

    Eurobank Factors: Στην κορυφή της ελληνικής αγοράς factoring

    Eurobank Factors: Στην κορυφή της ελληνικής αγοράς factoring
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά για 11η διαδοχική χρονιά, διατήρησε η Eurobank Factors το 2018, με μερίδιο αγοράς 32,8%. 

    Με βάση τα στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Factoring, η Eurobank Factors κατέγραψε νέα αύξηση κύκλου εργασιών με τις εκχωρημένες εμπορικές απαιτήσεις να διαμορφώνονται στα 4,80 δισ. ευρώ έναντι 4,49 δισ. ευρώ το 2017. Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 21,2 εκατ. ευρώ ενώ, για  ακόμα μια φορά, το ποσοστό επισφαλειών του χαρτοφυλακίου της διατηρήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 

    Η Eurobank Factors εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών χρηματοδότησης εφοδιαστικής αλυσίδας (reverse factoring) στην Ελλάδα, με άνω των 1.000 συμμετεχόντων προμηθευτών στα διάφορα προγράμματά της.

    Με γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες και την επέκταση των εργασιών της στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Eurobank Factors συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση των λειτουργιών της και σε νέες τεχνολογίες ενώ δίνει προτεραιότητα στην υποστήριξη της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, αποσπώντας, συστηματικά και σημαντικές διακρίσεις από φορείς παγκόσμιας εμβέλειας για τις υπηρεσίες που παρέχει στο διεθνές factoring. 

    Επισημαίνεται πως η εταιρεία έχει αποσπάσει δύο φορές την πρώτη και μια φορά την τρίτη θέση, στο πλαίσιο των βραβεύσεων από το Διεθνή Οργανισμό FCI (Factors Chain International), του οποίου είναι μέλος και είναι σταθερά, την τελευταία δεκαετία, στις πρώτες 10 θέσεις (μεταξύ των 400 και πλέον μελών της Ένωσης σε 90 χώρες), επιβεβαιώνοντας την ανταγωνιστική θέση της εταιρείας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διασυνοριακού factoring._
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ