Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 02-Σεπ-2019 18:41

  Συνάντηση Γ. Ζαββού με το Προεδρείο της ΕΘΕ

  Συνάντηση Γ. Ζαββού με το Προεδρείο της ΕΘΕ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών Γεώργιος Ζαββός, αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.

  Στις συναντήσεις αντίστοιχα συμμετείχαν: Ο Πρόεδρος της Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και Πρόεδρος Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεώργιος Χατζηνικολάου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο κ. Σπύρος Κυρίτσης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο κ. Κίμων Βολίκας, Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ και η κ. Μαρία-Μαρίνα Βασιλικού, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών.  

  Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η θεσμική θωράκιση της Κεφαλαιαγοράς, καθώς και τα Νομοσχέδια που σκοπεύει να προωθήσει η κυβέρνηση τον Οκτώβριο για την ενδυνάμωση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και της Κεφαλαιαγοράς, του μηχανισμού προστασίας των επενδυτών και της άντλησης χρηματοδότησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

  Από την πλευρά του ο κ. Ζαββός τόνισε ότι οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης εντάσσονται στο πλαίσιο της δυναμικής εξέλιξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κεφαλαιαγορών.

  Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου συναντήσεις με το Προεδρείο του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και με το Προεδρείο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων