Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Αυγ-2019 20:14

  Ιδρύθηκε Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο

  Ιδρύθηκε Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σάρκα και οστά έλαβε στις αρχές του καλοκαιριού το Ελληνο-Ινδικό  Επιμελητήριο που ίδρυσε μια μεγάλη ομάδα νέων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ναυτιλίας, της βιομηχανίας, του τουρισμού και του εμπορίου.

  Με το υπ’αριθμ.61 Προεδρικό Διάταγμα - 6 Ιουνίου 2019- ιδρύθηκε το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Οικονομίας με σκοπό την ανάπτυξη των αμοιβαίων οικονομικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Ινδίας, αλλά και των πολιτιστικών τους σχέσεων, στο βαθμό που αυτές επηρεάζουν και τις οικονομικές παραμέτρους, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων των μελών του.

  Το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου Ιωάννη, πρόεδρο, Τσαβδάρη Άγγελο, αντιπρόεδρο, Αγγελόπουλο Δημήτριο γενικό γραμματέα και Παϊπουτλίδη Ανδρέα, ταμία.

  Την πρωτοβουλία αυτή την ανέλαβε η συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών, έχοντας αντιληφθεί τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται από τη δυναμική ανάπτυξη της Ινδικής Οικονομίας, στο διεθνές περιβάλλον αλλά και την προοπτική που εμφανίζει η Ελληνική Οικονομία, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ