Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Οκτ-2018 11:59

  Ελληνοτουρκική επιχειρηματική ημερίδα στο ΒΕΘ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Γέφυρες στενότερης επιχειρηματικής συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας επιχειρούν να ρίξουν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αδριανούπολης.  

  Στο πλαίσιο αυτό συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ημερίδα με θέμα "Αναζητώντας, από κοινού, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες" και Β2Β συναντήσεις. 

  Όπως επισημαίνει το ΒΕΘ στη σχετική του ανακοίνωση, στόχος της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του διμερούς εμπορίου, η προώθηση επενδυτικής συνεργασίας σε Ελλάδα και Τουρκία, καθώς και η διερεύνηση δυνατοτήτων για κοινές εμπορικές ή επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες. 

  Η τουρκική επιχειρηματική αποστολή θα αποτελείται από 23 επιχειρήσεις - μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης, προερχόμενες από τους τομείς τροφίμων, εστίασης, υπόδησης, κλωστοϋφαντουργίας, ένδυσης, επεξεργασίας γυαλιού, κουφωμάτων, επίπλων, κοσμημάτων, ιατρικών οργάνων, τουρισμού, διαφήμισης, οργάνωσης συνεδρίων, κατασκευών και δομικών υλικών.

  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00 έως τις 11.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΒΕΘ "Παναγιώτης Παπαδόπουλος", στην οδό Αριστοτέλους 27, στον τέταρτο όροφο. Εν συνεχεία, από τις 11.00 μέχρι και τις 14.00 θα πραγματοποιηθούν οι Β2Β συναντήσεις. 

  Ομιλίες θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης, Recep Zipkinkurt και ο διευθυντής της υπηρεσίας Διεθνών Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, Αλέξανδρος Αλεξιάδης. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων