Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 05-Οκτ-2018 13:02

  Ξεκινά ο διαγωνισμός για τη μίσθωση του πρώην Εφετείου Αθηνών στην Ομόνοια

  Ξεκινά ο διαγωνισμός για τη μίσθωση του πρώην Εφετείου Αθηνών στην Ομόνοια
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση, με εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης, του ακινήτου που στο παρελθόν στέγαζε το ξενοδοχείο "AMBASSADEUR" και μέχρι το 2000 το Εφετείο Αθηνών, ανακοίνωσε το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ). Όπως ορίζεται στους όρους του διαγωνισμού, οι επενδυτές που θα αναλάβουν την μακροχρόνια μίσθωση του πρώην ξενοδοχείου, θα πρέπει να διαθέσουν το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ τουλάχιστον. Οι προσφορές θα είναι κλειστές.

  Το κτήριο αναφέρεται σε ακίνητο συνολικής επιφάνειας 10.247,01 τ.μ. που αποτελείται από 2 υπόγεια, ισόγειο, τμήμα ημιορόφου, 8 ορόφους και δώμα και εδράζεται επί γηπέδου συνολικής επιφάνειας 2.363,94 τ.μ.

  Μέχρι το έτος 1980, λειτουργούσε το ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας "AMBASSADEUR" δυναμικότητας 200 δωματίων (170 μονόκλινα, 30 δίκλινα). Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το έτος 1961 και λειτούργησε έτσι για περίπου 20 έτη. Στη συνέχεια στο κτήριο λειτούργησε το Εφετείο Αθηνών μέχρι το έτος 2000, και έκτοτε είναι κενό.

  Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 65-67, στην Αθήνα. Η πρόσβαση στην περιοχή του ακινήτου είναι άριστη καθώς βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και απέχει 50 μ. από την Πλατεία Ομονοίας και τον ομώνυμο σταθμό. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Θέατρο.

  Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να συμμετάσχουν στο, καλούνται να υποβάλουν αίτηση και φάκελο δεσμευτικής προσφοράς μέχρι την 15/11/2018, ενώ το προσφερόμενο μηνιαίο μίσθωμα δεν δύναται να είναι μικρότερο του ποσού των 25 χιλ.  ευρώ και θα προσαυξάνεται αναλόγως.

  Β. Κουρλιμπίνη

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων