Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Νοε-2017 18:52

  Άμεσα αναμένεται από το υπ. Οικονομίας η ενεργοποίηση του προγράμματος "Εξωστρέφεια-Διεθνοποίηση ΜΜΕ"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Άμεσα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομίας, η ενεργοποίηση του προγράμματος "Εξωστρέφεια-Διεθνοποίηση ΜΜΕ".
   
  Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα εγκρίθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από την αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία" - ΕΠΑνΕΚ κίνηση (2014-2020). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από σύνθετες δράσεις - οι οποίες είναι απαραίτητες για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, κατά τη διάρκεια ανάπτυξης της εξωστρέφειάς τους και ιδιαίτερα όταν αυτή κατευθύνεται σε νέες αγορές - και έχουν περιορισμένα προβλεφθεί σε άλλα προγράμματα.
   
  Τα θετικά στοιχεία του νέου προγράμματος "Επιχειρούμε Έξω - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό", του επιχειρησιακού προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)", ΕΣΠΑ 2014-2020, για το οποίο η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου, επισημαίνει με σημερινή ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).
   
  Ο σύνδεσμος εκφράζει την ικανοποίησή του για το νέο πρόγραμμα και το χαρακτηρίζει σημαντικό και ενδιαφέρον για τις ελληνικές παραγωγικές/μεταποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις.

  Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων