Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 18-Δεκ-2016 10:37

  Ξεκινούν οι πωλήσεις ακινήτων από "κόκκινα" δάνεια τραπεζών

  Ξεκινούν οι πωλήσεις ακινήτων από "κόκκινα" δάνεια τραπεζών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία πώλησης ακινήτων, κυρίως κατοικιών, που έχουν περιέλθει οριστικά στην ιδιοκτησία των τραπεζών από απλήρωτα στεγαστικά δάνεια. Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", εταιρίες που έχουν αναλάβει την διαχείριση τους για λογαριασμό των τραπεζών, όπως η Resolute Asset Management και η Clayton, έχουν ήδη πραγματοποιήσει  συναντήσεις με μεσίτες και δρομολογούν τη εκποίησή τους.

  Ειδικότερα "σπάνε" το διαθέσιμο στοκ σε μικρότερα πακέτα, της τάξης των 200 ακινήτων  το καθένα και προσδιορίζουν μια ελάχιστη τιμή και μια τιμή- στόχο, μεταξύ των οποίων μπορούν να κινηθούν οι μεσίτες. Η ανάθεση των πρώτων τέτοιων πακέτων κατοικιών βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια πρώτα ακίνητα έχουν εμφανιστεί στη αγορά.

   Η αγορά αναμένεται να υποδεχθεί σταδιακά περίπου 10.000 ακίνητα. Πολύ περισσότερα ακόμη αναμένεται να προστεθούν, καθώς προχωρούν οι νομικές διαδικασίες  για όσα στεγαστικά δάνεια έχουν καταγγελθεί ή πρόκειται να καταγγελθούν.  

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ