Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Ιουν-2014 12:05

  Βραβείο "Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης" για τη φαρμακοβιομηχανία ELPEN

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Το τρίτο βραβείο μέσα σ’ ένα μήνα λαμβάνει η φαρμακευτική βιομηχανία ELPEN, αυτή τη φορά από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

  Όπως τονίζεται στο δελτίο τύπου της φαρμακοβιομηχανίας, μετά τα βραβεία «Αύξησης Απασχόλησης» στην εκδήλωση Diamonds of The Greek Economy και στον πρόεδρο της ELPEN Δημήτρη Πενταφράγκα από την Ελληνική Εταιρία Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, την Δευτέρα 23 Ιουνίου στην ετήσια εκδήλωση Βραβεία ΕΒΕΑ 2014, η ELPEN τιμήθηκε,για 2η φορά μετά το 2005, με το βραβείο «Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης» για το έργο της και  τις επιτυχημένες επιχειρηματικές δράσεις της στον χώρο της έρευνας, της καινοτομίας και της τεχνολογικής ανάπτυξης.
   
  Το βραβείο παρέλαβε, από τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της ELPEN κ. Δημήτριος Πενταφράγκας, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του σημείωσε:

  «Η ELPEN είναι ένα έργο καρδιάς το οποίο πηγάζει από την επιθυμία μας να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο, να προσφέρουμε την ελπίδα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και πρωτίστως Υγεία. Όλοι οι συνεργάτες μας, το επιστημονικό προσωπικό του Ερευνητικού Κέντρου, ο επιστημονικός και ιατρικός κόσμος και οι 850 εργαζόμενοί μας, είναι αυτοί που αξίζουν σήμερα τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να λαμβάνουμε αυτή τη σημαντική τιμητική διάκριση και μάλιστα για δεύτερη φορά. Αυτό το βραβείο είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο για την ίδια την ELPEN, αλλά και για όλο τον ελληνικό επιστημονικό κόσμο, το ελληνικό επιχειρείν και τις ελληνικές εξαγωγές καθώς η ELPEN δίνει ένα λαμπρό παράδειγμα εξωστρέφειας και διεθνούς εμπιστοσύνης στα Ελληνικά προϊόντα αιχμής, με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες».
  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ