Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Αυγ-2012 13:39

  Το δημόσιο αμελεί να εισπράξει έτοιμα μερίσματα!

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ώρα που το δημόσιο διψάει για ρευστό έχει έτοιμα έσοδα τα οποία δεν εισπράττει από δική του αμέλεια! Αυτό προκύπτει από ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ναυτιλίας ο βουλευτής Θεσπρωτίας ΝΔ, Αντώνης Μπέζας. 

  Όπως αναφέρει ο κ. Μπέζας με υπαιτιότητα του δημοσίου δεν έχει συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων του λιμένα Ηγουμενίτσας για τα έτη 2010 και 2011. Τη σύγκληση κάνουν οι μέτοχοι, δηλαδή το ίδιο το δημόσιο που κατέχει 100% στον Οργανισμό. 

  Αποτέλεσμα αυτής της «απαράδεκτης ολιγωρίας είναι να μην έχουν εγκριθεί οι οικονομικές καταστάσεις των ετών 2010, 2011, να μην έχουν οριστεί ορκωτοί ελεγκτές της χρήσης 2011, να είναι εκπρόθεσμες οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2011 και να μην έχει λάβει το δημόσιο το μέρισμά του ως μέτοχος το οποίο και παραμένει επί ένα χρόνο αναξιοποίητο στην τράπεζα που έχει κατατεθεί». 

  Ο κ. Μπέζας ρωτάει για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και αν υπάρχουν αντίστοιχες καθυστερήσεις για τις γενικές συνελεύσεις των υπόλοιπων λιμένων της χώρας.

  Σπύρος Δημητρέλης

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ