Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Νοε-2018 12:43

  Μπάρµπα Στάθης: Ένα success story που µετρά 5 δεκαετίες

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Ένας ηγέτης στην αγορά καταψυγµένων λαχανικών και ζυµών µε προσφορά στην ελληνική κοινωνία

  Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ είναι µια ελληνική εταιρεία µε κινητήριο δύναµη το ανθρώπινο δυναµικό της, σαφές όραµα και συνεχιζόµενη ανάπτυξη και επένδυση. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1969, χτίζοντας διαχρονικά δύο αναγνωρίσιµα και δυνατά εµπορικά σήµατα, "Μπάρµπα Στάθης" και "Χρυσή Ζύµη", µε ηγετική θέση στην αγορά των καταψυγµένων λαχανικών και ζυµών. Με στόχο και αφετηρία τον ηγετικό ρόλο στην Ελλάδα, η εταιρεία πρεσβεύει διεθνώς την ελληνική διατροφή, µε καινοτόµα προϊόντα απαράµιλλης ποιότητας, µε ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

  Όραµα και πυλώνες λειτουργίας

  Βασικοί πυλώνες της λειτουργίας της εταιρείας είναι η καινοτοµία, η ποιότητα, η επένδυση στην ελληνική επιχειρηµατικότητα, η στήριξη του πρωτογενούς τοµέα, καθώς και η έρευνα και ανάπτυξη. Όραµά της, µέσα από τη βιώσιµη ανάπτυξη, να προσφέρει στους καταναλωτές ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα προστιθέµενης αξίας. Με αυτόν τον τρόπο, εδώ και 50 χρόνια συµβάλλει στη διαµόρφωση διατροφικών προτύπων και, µε έµπνευση την ελληνική διατροφική σοφία, προτάσσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

  Επενδύσεις

  Η επενδυτική στρατηγική της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δυναµική και εξωστρεφής, προσανατολισµένη στην αύξηση της παραγωγικότητας, στη βέλτιστη ποιότητα και µέγιστη ασφάλεια και στην ανάπτυξη καινοτόµων προϊόντων προστιθέµενης αξίας, στοχεύει στην ενδυνάµωση της ανταγωνιστικής θέσης στο παγκόσµιο γίγνεσθαι. Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει σταθερά στην ελληνική γεωργία και την παραγωγή ελληνικών προϊόντων µε στόχο την εξασφάλιση ελληνικής πρώτης ύλης στον µέγιστο δυνατό βαθµό, τη µεγιστοποίηση της ελληνικής παραγωγής και την έµπρακτη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών. Συγκεκριµένα, εφαρµόζει και επεκτείνει συνεχώς το πρωτοποριακό πρόγραµµα "Συµβολαιακής γεωργίας", επενδύοντας στην αύξηση των στρεµµάτων καλλιέργειας, µε αποτέλεσµα σήµερα να συνεργάζεται µε 1.300 Έλληνες αγρότες και να καλλιεργούνται περισσότερα από 30.000 στρέµµατα ελληνικής γης, που συνεχώς αυξάνονται. Αποδεικνύει έτσι έµπρακτα τη φροντίδα προς τους συνεργάτες παραγωγούς αλλά και την ουσιαστική, άµεση και ενεργή στήριξη και ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής της χώρας µας.

  Εταιρική Υπευθυνότητα

  Με προτεραιότητα τα παιδιά, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δεσµεύεται εδώ και χρόνια στη στήριξη των συνανθρώπων µας που το έχουν περισσότερο ανάγκη και συµβάλλει έµπρακτα στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, µέσα από ένα ευρύ πρόγραµµα δράσεων. Κατά τη διάρκεια του 2017, η εταιρεία διέθεσε δωρεάν περισσότερους από 17 τόνους προϊόντων συνολικά, υποστηρίζοντας έτσι το σηµαντικό έργο φιλανθρωπικών ιδρυµάτων, συλλόγων και τοπικών φορέων.

  Ταυτόχρονα, γνωρίζοντας ότι η Παιδεία αποτελεί αναπόσπαστο κοµµάτι της ευηµερίας µιας κοινωνίας, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υποστηρίζει την ελληνική γεωργία µέσα από τη στήριξη νέων Ελλήνων επιστηµόνων, σε συνεργασία µε το τµήµα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. Έτσι, δίνεται κάθε χρόνο η ευκαιρία σε 2 αποφοίτους του τµήµατος Γεωπονίας να εκπαιδευθούν σε εφαρµοσµένες καλλιεργητικές πρακτικές αποκτώντας εργασιακή εµπειρία στον κλάδο τους και να έρθουν σε επαφή µε την έρευνα και την τεχνολογία τελευταίας αιχµής που εφαρµόζεται καθηµερινά από την εταιρεία, µε προοπτική να ενταχθούν στο µόνιµο ανθρώπινο δυναµικό της.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων