Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Ιουλ-2020 17:02

  Νέα εποχή για τον όμιλο Ευρωκλινικής

  Αντώνης Βουκλαρής - Ευρωκλινική
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Αντώνη Βουκλαρή 

  Η κρίση της πανδημίας του κορονοϊού είναι μια πραγματικότητα, αλλά έχουμε την υποχρέωση να την αφήσουμε στο "χθες" και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα με ασφάλεια και σιγουριά.

  Στον Όμιλο Ευρωκλινικής ήταν στρατηγική μας επιλογή να μην επιτρέψουμε σε αυτή την κρίση να ανακόψει την ανοδική πορεία που παρουσιάζει ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια. Από την πρώτη ημέρα της πανδημίας προχωρήσαμε σε ειδικό σχεδιασμό και προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας μας και, σε απόλυτη συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και τους ειδικούς, συνεχίσαμε τη λειτουργία μας υιοθετώντας αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας του προσωπικού και των ασθενών μας, κρατώντας τις κλινικές μας COVID free.

  Η επόμενη μέρα μάς βρίσκει απολύτως μάχιμους και σίγουρα πιο δυνατούς. 

  Η Ευρωκλινική, παρ’ όλη τη δύσκολη συγκυρία όλων των προηγούμενων ετών, έχει επιδείξει αξιοσημείωτη πορεία ανάκαμψης, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα οικονομικά της αποτελέσματα του 2019.

  Αποτέλεσμα όλης αυτής της πετυχημένης προσπάθειας των τελευταίων πέντε ετών ήταν η ολοκλήρωση του rollover της Ευρωκλινικής, με εξαιρετική επιτυχία, σε μια δυναμική ομάδα σημαντικών Ελλήνων και ξένων επενδυτών με τη συμμετοχή της διοικητικής ομάδας, η οποία θα συνεχίσει να διευθύνει την Ευρωκλινική, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο. Αξιοπιστία και ασφάλεια είναι αυτά που η Ευρωκλινική θέλει και μπορεί να παρέχει σε ασθενείς, γιατρούς  και προσωπικό, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες της, όπως προμηθευτές, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες.

  Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε το επιχειρησιακό μας πλάνο στενής συνεργασίας και δημιουργίας στρατηγικών συμμαχιών με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Σήμερα η Ευρωκλινική πρωτοπορεί κάνοντας το επόμενο βήμα, συμμετέχοντας σε προγράμματα Κλειστού Δικτύου και καλύπτοντας περισσότερους από 65.000 ασφαλισμένους, επεκτείνοντας τις συνεργασίες με Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του ΕΔΟΕΑΠ.

  Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους ασθενείς μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, βελτιώνοντας την ποιότητα εξυπηρέτησης, επενδύοντας σε σύγχρονο εξοπλισμό και αναβαθμίζοντας τους χώρους μας. Στις προτεραιότητές μας επίσης είναι και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών μας και η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, που φαίνεται ότι πια ανήκει στο παρόν και όχι στο μακρινό μέλλον. 

  Τελικά δεν είναι τυχαίο που η Ευρωκλινική τα τελευταία τρία χρόνια βραβεύεται για την ποιότητά της, ενώ εδώ και έναν χρόνο, σύμφωνα με κυλιόμενες έρευνες εξωτερικής ανεξάρτητης εταιρείας, 9 στους 10 ασθενείς μας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και αυτό είναι η μεγάλη μας ανταμοιβή.

  * Ο κ. Αντώνης Βουκλαρής είναι διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ