Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Ιουν-2023 00:03

  Ο εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Θοδωρή Γιάνναρου 

  Είναι τρομακτικοί, στενάχωροι, προκαλούν αναστάτωση και συμβαίνουν όταν κάποιος θελήσει να χαλαρώσει και να αναζωογονήσει το σώμα και τον εγκέφαλο του: είναι οι εφιάλτες που τον ακολουθούν μετά από μια πραγματικά τραυματική εμπειρία. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ψυχίατροι. Ο συγκεκριμένος όμως εφιάλτης που στοιχειώνει τον Τσίπρα έχει ονοματεπώνυμο. Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που οδηγεί το καραβάκι της κατ’ ευθείαν στη Βουλή με πολλά μίλια. Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που ο Τσίπρας θα συναντήσει ξανά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, μόνο που τώρα θα έχει το κεφάλι σκυμμένο όταν διασταυρώνονται οι δρόμοι τους… γνωρίζοντας, πως αυτή θα ευθύνεται για τα νέα Τάρταρα των εκλογικών του ποσοστών.

  Ο εφιάλτης του Τσίπρα είναι ακόμα συχνότερος, όπως στους ανθρώπους εκείνους που έχουν βιώσει ή βιώνουν κάποιοι έντονο και  τραυματικό γεγονός και μάλιστα σε επεισόδια που κλιμακώνονται. Οι εφιάλτες αυτοί που βιώνει είναι πολύ τρομακτικοί και επηρεάζουν αρνητικά τον ύπνο και το ξύπνιο του, με τον βραδινό εφιάλτη να τον ακολουθεί την επόμενη ημέρα, καθώς επηρεάζει τα συναισθήματά και τη λειτουργικότητά του. Μπορεί λοιπόν μέσα από έναν εφιάλτη να ξαναβιώνει το τραυματικό γεγονός που τον στιγμάτισε, και για αυτόν τον λόγο… και μόνο η σκέψη ότι θα κοιμηθεί…  να του προκαλεί έντονες και εμφανείς κρίσεις πανικού.

  Ναι, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού εξαΰλωσε τον "Γιάνη με το ένα Ν” οδηγεί ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη πίσω στις ρίζες τους  -στο 3+/-%. Η παλιά πολιτική σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα γίνεται ο δήμιός του και όπως φαίνεται, η ίδια το απολαμβάνει. Είναι η εκδίκηση για την ανεντιμότητά τους, τα ψέμματα που εκστόμισαν και την κακία που η παρουσία τους στα τεκταινόμενα απέπνεε.

  Η Πλεύση Ελευθερίας θα εισέλθει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με ένα ποσοστό που θα ξεπερνάει εκείνο της Ελληνικής Λύσης και που θα πλησιάζει σε ποσοστά το ΚΚΕ  -4,3 με 5%, αφήνοντας το περίφημο κόμμα "Νίκη” στα σκαλοπάτια της Βουλής.

  Κατά την άποψή μου, η νέα Βουλή που θα προκύψει, θα είναι εξακομματική, με την Πλεύση Ελευθερίας να έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της ισοπεδώνοντας κάποια παλιά κάστρα και γράφοντας τις πρώτες κοινοβουλευτικές σελίδες της.

  Αυτές οι δεύτερες εκλογές, τις οποίες χρωστάμε στον Αλέξη Τσίπρα, θα μείνουν στην ιστορία… απόδειξη, πως η δημοκρατία στέλνει όλα τα παράσιτα στη λήθη.

  Σε κάθε περίπτωση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αφού επιτελέσει το έργο της ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ είμαι σίγουρος, πως η παρουσία της στη Βουλή των Ελλήνων, θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, έχοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρει όλα αυτά που κανένας δεν ανέμενε… Ναι, κοιτούν την πορεία της προς τη Βουλή με ανοικτό το στόμα τους να χάσκει.

  Αναμένω με ενδιαφέρον όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν και ήδη χαμογελάω… Αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μαχητικό ρόλο αντιπολίτευσης…

   …για να δούμε; Είναι πολύ περίεργος, πώς θα παιχτεί το έργο...

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ