Γιώργος Χριστόπουλος: Στη Λάρισα σήμερα με το 7ο Π.Τ. Θεσσαλίας του ΟΕΕ
Πέμπτη, 10-Απρ-2025 12:05
Στη Λάρισα σήμερα είναι ο προορισμός του φετινού Φορολογικού Οδοιπορικού μου, όπου προσκεκλημένος από το 7ο ΠΤ Θεσσαλίας του ΟΕΕ, θα βρεθώ κοντά στους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς – Μέλη του ΟΕΕ
Και βέβαια οικοδεσπότης (ο πρόεδρος του ΠΤ Θεσσαλίας του ΟΕΕ, Ηλίας Κοτσιμπογεώργος με τα μέλη του ΔΣ) έχουν το λόγο που μαζί του επιλέξαμε την πλούσια και όσο πιο επίκαιρη θεματολογία που παρατίθεται πιο κάτω.
Διεξαγωγή Σεμιναρίου από το 7ο ΠΤ Θεσσαλίας – Λάρισα
Το ΠΤ Θεσσαλίας (7ο ΠΤ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στο πλαίσιο διαρκούς ενημέρωσης – επιμόρφωσης των μελών του και των λογιστών φοροτεχνικών, διοργανώνει στη Λάρισα, ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:
με θεματολογία:
-Φορολογία εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων
-Φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων – Εφαρμογή με ολοκληρωμένες ασκήσεις – παραδείγματα στα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, ΚΦΑ και "Ν"
-Τεκμαρτή φορολόγηση ατομικών επιχειρήσεων: χρηστική ανάλυση των διατάξεων με τις αλλαγές – ασκήσεις και παραδείγματα πάνω στα έντυπα
-Ανάλυση των αλλαγών στα φετινά έντυπα Ε1, Ε3 και Ν
-Επιδοτήσεις – ενισχύσεις και αποζημιώσεις στο 2024
-ΣΗΜΕΙΑ SOS με τα βήματα και την προετοιμασία για το κλείσιμο της χρήσης του 2024, σε διπλογραφία και απλογραφία – Ασκήσεις -παραδείγματα.
-Ερωτήσεις – Απαντήσεις και σε τρέχοντα θέματα
Πόλη διεξαγωγής: Λάρισα
-Χώρος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial, Φαρσάλων 182
-Ημερομηνία διεξαγωγής: Πέμπτη 10 Απριλίου 2025
-Ώρες διεξαγωγής: 17:30΄ έως 22:30
Εισηγητής: Γιώργος Δ. Χριστόπουλος, Φοροτεχνικός – Οικονομολόγος, Συγγραφέας φορολογικών βοηθημάτων, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αρωγής Φορολογικής Πολιτικής του Υπ. Οικονομικών επιστημονικός συνεργάτης του Taxheaven – μέλος της "Μental Group Γ. Χριστόπουλος & Συνεργάτες", τ. Καθηγητής ΤΕΙ.
Δικαίωμα συμμετοχής:
Έχουν τα μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι λογιστές – φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.
Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή φοροτεχνικού έχουν τα μέλη του ΟΕΕ και οι λογιστές φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.
Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να αποστείλουν στο e-email του 7ου ΠΤ, κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης, αντίγραφο κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο βεβαίωσης διακοπής εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς επίσης και υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 9/4/2025, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.
Το σεμινάριο διατίθεται χωρίς κόστος συμμετοχής.
Έντυπο αίτησης διατίθεται εδώ.
Η αίτηση συμμετοχής θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail του 7ου ΠΤ oee7pt@oe-e.gr έως και την Τετάρτη, 9/4/2025.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΠΤ Θεσσαλίας του ΟΕΕ, στο email oee7pt@oe-e.gr, & στο τηλέφωνο 2410 531422.