Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Φεβ-2023 12:32

  Νέα γενιά ξενοδοχοϋπαλλήλων μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης της bluegr Hotels & Resorts

  Νέα γενιά ξενοδοχοϋπαλλήλων μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης της bluegr Hotels & Resorts
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η bluegr Hotels & Resorts, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προσφέρει ευκαιρίες καριέρας μέσα από το πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί προϊόν συστηματικής μελέτης πάνω στην κουλτούρα της φιλοξενίας και στην διαμόρφωση και εξέλιξη των κατάλληλων δεξιοτήτων για τους υποψηφίους.

  Οι φοιτητές και απόφοιτοι των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και των συναφών ειδικοτήτων έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία της  bluegr ενώ την ίδια ώρα θα έρθουν σε επαφή με τη φιλοσοφία της Αριστείας και της Βιωσιμότητας στις υπηρεσίες φιλοξενίας.

  Η  bluegr Hotels & Resorts αποτελεί σημείο αναφοράς στον ξενοδοχειακό κλάδο, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες στους επισκέπτες της, φροντίζοντας για την τοπική κοινότητα και εμπνέοντας τις μελλοντικές γενιές. Μέσα από το πρόγραμμα "b_the future" η διάρκεια του οποίου είναι από δυο έως έξι μήνες αναλόγως με το πρόγραμμα σπουδών, οι εκπαιδευόμενοι που διαθέτουν ενθουσιασμό και θέληση για μάθηση και περαιτέρω εμβάθυνση στο αντικείμενό τους, ομαδικό πνεύμα και δημιουργική σκέψη θα απολαύσουν τα προνόμια του προγράμματος πρακτικής άσκησης.

  Πέρα από τις ευκαιρίες κατάρτισης και σταδιοδρομίας για τη μετέπειτα απασχόληση ως επαγγελματίες, στα προνόμια συγκαταλέγονται η αναγνώριση, η συμμετοχή στο πρόγραμμα "Rising Stars" όπου όλοι οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν εποικοδομητική ανατροφοδότηση ώστε να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες, να χαράξουν το δικό τους career path. Επιπλέον μέσα από τον μηνιαίο διαγωνισμό́ ιδεών "b_IG_Idea_Generation" δίνεται το βήμα σε όλους ανεξαιρέτως να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να παρουσιάσουν τις δημιουργικές τους ιδέες. Οι συνεχείς εκπαιδεύσεις στο πεδίο δίπλα στο πεπειραμένο προσωπικό, περιλαμβάνουν από την εξοικείωση με τα ξενοδοχειακά́ πρωτοκόλλα, τα συστήματα και τις διαδικασίες, τις βέλτιστες πρακτικές σε νέες τεχνικές και τάσεις μέχρι την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα και μια ευρεία γκάμα πιστοποιήσεων Ποιότητας και Αριστείας. 

  Κάποιες ενδεικτικές διαθέσιμες θέσεις για την σεζόν 2023 είναι:

  - Εκπαιδευόμενοι μάγειρες και προσωπικό κουζίνας  

  - Εκπαιδευόμενοι service

  - Εκπαιδευόμενοι Υποδοχής και Guest Relations

  - Εκπαιδευόμενοι τμήματος Λογιστηρίου 

  Ο τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, συνδυάζει την εμπειρία από την Ελλάδα με καλές πρακτικές από διεθνείς φορείς και επιχειρήσεις του Τουρισμού και έχει διαμορφωθεί από την εταιρεία με τέτοιον τρόπο ώστε οι νέοι να μυηθούν στις αρχές, τις αξίες και τις αρετές που πρεσβεύει η bluegr για περισσότερα από 50 χρόνια.

  bluegr

  Ο κάθε εκπαιδευόμενος αντιμετωπίζεται ως μοναδικός και στόχος είναι μέσα από την πρακτική άσκηση στην bluegr να αποκομίσει όλα εκείνα τα εφόδια για μια μετέπειτα λαμπρή καριέρα στα ξενοδοχειακά και τη φιλοξενία. Σε αυτό το πλαίσιο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην συμπεριληπτικότητα και στην δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αλληλεκτίμησης. 

  Στην bluegr απασχολούνται 450 και πλέον εργαζόμενοι οι οποίοι μέσα από τον επαγγελματισμό, το μεράκι, την εμπειρία και το ήθος τους, φέρνουν την εταιρεία ολοένα και πιο κοντά στο όραμά της για άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας. Η εκπαίδευση και η παροχή ενός ευχάριστου, ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος ως πρώτη επαφή για τους νέους υποψηφίους αποτελεί βασική προτεραιότητα του προγράμματος πρακτικής άσκησης.

  bluegr

  Πιστοποίηση Great Place to Work

  Η bluegr Hotels & Resorts έχει λάβει Πιστοποίηση Great Place to Work βασισμένο σε διεθνή πρότυπα Επιχειρηματικής Αριστείας με το 89% των εργαζομένων της να δηλώνουν ότι η εργασιακή τους εμπειρία είναι εξαιρετική.  

  Επίσης, το 2022  αναγνωρίστηκε ως οργανισμός "5 αστέρων" μέσα από  τα κριτήρια που καθορίζονται από την επιτυχημένη εφαρμογή των Αρχών της Επιχειρηματικής Αριστείας και το Διεθνές Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM. 

  Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας https://www.bluegr.com/careers/ και επικοινωνήστε μαζί μας στα hr@bluegr.com ή 215 5007708.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ