Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 24-Ιαν-2023 10:01

  Επειδή κάθε στοιχείο της βάσης είναι σημαντικό, στη C Solar Steel δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη

  Επειδή κάθε στοιχείο της βάσης είναι σημαντικό, στη C Solar Steel δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Είναι γεγονός ότι τα επόμενα χρόνια, στην Ελλάδα πρόκειται να κατασκευαστούν μερικά από τα μεγαλύτερα πάρκα της Ευρώπης. 

  Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς για εξέλιξη των λύσεων που προτείνονται για ταχύτερη, ανταγωνιστικότερη αλλά και στιβαρότερη κατασκευή σταθερών βάσεων στήριξης στις μεγάλες εγκαταστάσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα, το εξειδικευμένο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της C Solar Steel σημείωσε ακόμη μια καινοτομία.

  Βασιζόμενοι στις προβλέψεις του Ευρωκώδικα 3, το τμήμα R&D της C Solar Steel πραγματοποίησε στο εργαστήριό της μια πρωτότυπη δοκιμή, θέλοντας να εφαρμόσει διάφορες λύσεις για την αποκατάσταση της συνέχειας μεταξύ διαδοχικών τεγίδων. 

  Πιο συγκεκριμένα, η τεχνική αρτιότητα των βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών αποτελεί θεμελιώδη δέσμευση εκ μέρους της C Solar Steel απέναντι σε κάθε επενδυτή. Έτσι, παρήγαγε δοκίμια με διαφορετικούς τρόπους κοχλίωσης του συνδέσμου-τεγίδας. Επιπλέον, δοκιμάστηκαν διαφορετικές σκληρότητες και πάχη χάλυβα. Τα αποτελέσματα αξιολογήθηκαν τόσο στατικά, όσο και πρακτικά, ώστε να διευκολύνονται τα συνεργεία εγκατάστασης. Αξίζει δε να υπογραμμισθεί ότι ορισμένοι τρόποι κοχλίωσης που χρησιμοποιούνται ευρέως σε βάσεις της αγοράς, αστόχησαν στις δοκιμές!

  Οι βάσεις φωτοβολταϊκών είναι ένα πολύπλοκο σύστημα μελών που καθιστά αναγκαιότητα κάθε στοιχείο τους να μελετάται και να δοκιμάζεται συνεχώς. Στόχος της C Solar Steel, παραμένει να παραδίδονται στους επενδυτές που την εμπιστεύονται, βάσεις δοκιμασμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ