Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Ιαν-2023 15:55

  Στο δυναμικό της Fortinet ο Βασίλης Νικολόπουλος ως νέος Διευθυντής Μηχανικών Ασφάλειας

  Στο δυναμικό της Fortinet ο Βασίλης Νικολόπουλος ως νέος Διευθυντής Μηχανικών Ασφάλειας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Βασίλης Νικολόπουλος, εντάσσεται στο δυναμικό της Fortinet, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Μηχανικών Ασφάλειας.

  Ο κος Νικολόπουλος φέρνει μαζί του 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας, εκ των οποίων τα 13 έτη στον τομέα της ασφάλειας, ως στέλεχος της CheckPoint όπου και ήταν υπεύθυνος για την διασφάλιση σημαντικών πελατών στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. 

  Ο κος Νικολόπουλος, θα έχει ως έδρα την Αθήνα και θα είναι υπεύθυνος για την επέκταση της Fortinet σε Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία, σε συνεργασία με τους κατά τόπους διευθυντές πωλήσεων.

  Ο κος Νικολόπουλος δήλωσε: "είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό της Fortinet και ιδιαιτέρως αισιόδοξος για την προώθηση της πλατφόρμας fabric cybersecurity ώστε οι πελάτες μας να περάσουν από τις Silo παθητικές λύσεις ασφάλειας σε μια πλατφόρμα mesh πολλών λύσεων με ευρύ φάσμα διάδρασης και αυτοματοποιήσεων. Η αξία της παράνομης αγοράς κυβερνοεγκλήματος αυξάνεται με πολλαπλάσιους ρυθμούς από τις επενδύσεις στην κυβερνοασφάλεια, πρέπει να κάνουμε περισσότερα, πιο γρήγορα και αποτελεσματικά με consulting, εκπαίδευση και τεχνολογίες πλατφόρμας ώστε να αντιστρέψουμε το αυξανόμενο ρίσκο".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ