Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Ιαν-2023 14:26

  KRS: Νέες θέσεις εργασίας με μοναδικές παροχές για τα ελληνικά δεδομένα

  KRS_Office_1
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε ένα γεμάτο προκλήσεις οικονομικό περιβάλλον, η επένδυση των εταιρειών στα στελέχη τους είναι μια σημαντική εταιρική πρακτική αλλά και βασικό στοιχείο της στρατηγικής βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας κάθε επιχείρησης.  

  Η ταχέως αναπτυσσόμενη λογιστική εταιρεία KRS έχει υλοποιήσει μια ανθρωποκεντρική και πελατοκεντρική κουλτούρα με έμφαση στην ομάδα ενώ παράλληλα έχει εισαγάγει στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της ένα πλέγμα μοναδικών παροχών προς τα στελέχη της, για τα ελληνικά δεδομένα.

  Πιο συγκεκριμένα, τo αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συμπληρώνεται ένα έτος από την εφαρμογή της  πενθήμερης εξάωρης εργασίας με αποδοχές και ασφάλιση πλήρους οκτάωρης εργασίας, ένα μοναδικό και πρωτοποριακό χαρακτηριστικό για τα ελληνικά εταιρικά δεδομένα, και όχι μόνο, με σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα όλων των τμημάτων μάλιστα.

  Επίσης, προσφέρεται συνεχόμενη εκπαίδευση σε όλα τα στελέχη της KRS με μια σειρά σεμιναρίων για soft και hard skills κατάλληλα για τις σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις της οικονομίας αλλά και των επιχειρήσεων.   

  Τέλος, υλοποιείται μια σειρά από ειδικά εταιρικά επιδόματα σπουδών, οικογενειακά κ.α. για όλα τα στελέχη της KRS ενώ προσφέρεται ιδιωτική ασφάλεια και μηνιαία κάρτα σίτισης.

  Αν επιθυμείτε να ενταχτείτε στην ομάδα της KRS υπάρχουν οι παρακάτω ανοικτές θέσεις εργασίας: 

  Λογιστής A’– Account Manager
  - Μηνιαίο μισθός 1.500 € (καθαρή αμοιβή)
  - Πενθήμερη εξάωρη εργασία με αποδοχές και ασφάλιση πλήρους οκτάωρης εργασίας
  - Ιδιωτική Ασφάλεια
  - Μηνιαία κάρτα σίτισης
  - Μια σειρά από ειδικά εταιρικά επιδόματα σπουδών, οικογενειακά κ.α.  

  Περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών:  www.krs.gr/career

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ