Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Δεκ-2022 11:43

  Με το βραβείο "Εταιρεία της Χρονιάς" InfoCom Award Cy 2022 τιμήθηκε η Logicom Solutions

  Με το βραβείο "Εταιρεία της Χρονιάς" InfoCom Award Cy 2022 τιμήθηκε η Logicom Solutions
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με το βραβείο "Εταιρεία της Χρονιάς" τιμήθηκε η Logicom Solutions στο φετινό 13ο Συνέδριο InfoCom Cyprus 2022 με θέμα, "DigitALL Cyprus: Digital Transformation Everywhere!", που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, στις 7 Δεκεμβρίου 2022. 

  Στόχος των βραβείων InfoCom είναι η επιβράβευση πρωτοπόρων εταιρειών, υπηρεσιών, προϊόντων και ατόμων στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και των μέσων ενημέρωσης που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της αγοράς ICT στην Κύπρο.

  Το βραβείο παρέλαβε ο Λούης Ηλιάδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, μαζί με την Κατερίνα Χριστοφάλου, Διευθύντρια Πωλήσεων και τον Χάρη Φλωρίδη, Διευθυντή Business Consulting Services της Logicom Solutions.   

  Σχολιάζοντας την διάκριση της εταιρείας στον κλάδο της Τεχνολογίας Επικοινωνιών και Πληροφοριών (ΤΕΠ), ο κ. Ηλιάδης ευχαρίστησε τους διοργανωτές σημειώνοντας ότι: "Η διάκριση αυτή μας τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί επιβράβευση της δουλειάς των έμπειρων στελεχών της Logicom Solutions και των αποτελεσμάτων της εταιρείας στον χώρο του ICT. Στόχος μας παραμένει να είμαστε ένας αξιόπιστος συνοδοιπόρος στο ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού των Πελατών μας, παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνολογικές λύσεις, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία μας, στην μακρόχρονη εμπειρία μας και στην πολυετή συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, διεθνώς".
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ