Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 13-Μαϊ-2022 11:20

  Επενδυτική ευκαιρία για αγορά ακινήτου στην Αθήνα

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι έντονες  πληθωριστικές τάσεις ήρθαν να δημιουργήσουν επιπλέον ανησυχίες στις αγορές και να ένα κλίμα αστάθειας στον επενδυτικό κόσμο. 

  Όσο και αν η εποχή δημιουργεί νέες επενδυτικές τάσεις και καινοτόμα χρηματοοικονομικά εργαλεία, η κλασσική λύση για όσους θέλουν να διαφυλάξουν την αξία των κεφαλαίων τους αποτελεί σταθερά το ακίνητο.

  Ο λόγος είναι ότι η αξία του, ακολουθεί τις τάσεις του πληθωρισμού και δεν εξανεμίζονται τα κεφάλαια τοποθετημένα σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό. 
  Πόσο δε μάλλον το ακίνητο αυτό να δημιουργεί και χρηματοροές! 

  Επομένως το επενδυτικό ακίνητο έρχεται στο προσκήνιο ως η λύση προστασίας των χρημάτων.

  Τα ακίνητα απόδοσης κατηγοριοποιούνται βάσει δύο κύριων χαρακτηριστικών τους:  την τοποθεσία και τον χρήστη.

  Η τοποθεσία σηματοδοτεί την δυναμική του ακινήτου που σε κάθε χρονική στιγμή και ανεξαρτήτου συνθηκών διατηρεί την ζήτηση για τους λόγους της προβολής, της άμεσης πρόσβασης, της περιοχής με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κτλ. 

  Το προφίλ του χρήστη είναι ο δεύτερος βασικός παράγοντας, ο οποίος έχει να κάνει με  την σταθερότητα της μισθωτικής σύμβασης και των χρηματοροών αλλά και την ευκολία της μεταπώλησης σε περίπτωση μελλοντικής ρευστοποίησης.


   
  Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός τέτοιου ακινήτου αποτελεί και το παρακάτω:

  Επενδυτικό ακίνητο, μικτής απόδοσης 7%, επί της Λεωφόρου Μεσογείων, δίπλα στη στάση μετρό Κατεχάκη. Πρόκειται για open space γραφειακούς χώρους 1ου ορόφου, συνολικής επιφανείας 789,39 τ.μ. σε κτίριο προβολής επί της λεωφόρου αποτελούμενο από  οκτώ ορόφους με ισόγεια καταστήματα.

  Το ακίνητο είναι μακροχρόνια μισθωμένο σε γνωστή εταιρεία της Αττικής με πολύ καλό προφίλ. Το τρέχον μίσθωμα είναι 6.111,11€/μήνα με σύμβαση αορίστου διαρκείας.

  Το κτίριο ανεγέρθηκε το 1995 και περιλαμβάνει σύστημα πυρανίχνευσης, πυρασφάλειας, συναγερμό και σύστημα αυτόνομης ψύξης/θέρμανσης.

  Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων στην περιοχή των Ελληνορώσων, στον Δήμο Αθηναίων. Η συνοικία συνορεύει νότια με τη Λεωφόρο Κατεχάκη, ανατολικά με τη Λεωφόρο Μεσογείων και με την Λεωφόρο Κηφισίας δυτικά και βόρεια. Η Λεωφόρος Μεσογείων είναι ένας εμπορικός δρόμος, που συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό καταστημάτων λιανικής και γραφείων. Όσον αφορά τις δημόσιες συγκοινωνίες, η περιοχή εξυπηρετείται από τον Σταθμό.

  Μετρό Κατεχάκη και δρομολόγια διαφόρων αστικών λεωφορείων.

  H τιμή πώλησης του παραπάνω ακινήτου είναι €1.050.000

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εταιρία Διαχείρισης Alsvit HipoGes στο τηλέφωνο +30 210 3803962,  +30 6980731211

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ