Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Απρ-2022 12:23

  Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Ελλάς θέτει τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο

  Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Ελλάς θέτει τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Lidl Ελλάς κατάφερε να ξεχωρίσει για ακόμη μία χρονιά, για την επιχειρηματική της επίδοση σε θέματα βιωσιμότητας και βρίσκεται ανάμεσα στις Sustainable Companies και στις The Most Sustainable Companies in Greece για το 2022.

  Ο εξειδικευμένος οργανισμός σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, QualityNet Foundation, παρουσίασε τις Ετήσιες επιχειρηματικές επιδόσεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και οι επιχειρήσεις, οι οποίες αξιολογήθηκαν επιτυχώς, αποτελούν μέρος του The Sustainable Companies Network, στο οποίο η Lidl Ελλάς κατάφερε να διακριθεί σε δύο επίπεδα.

  Σε πρώτο επίπεδο, ο τίτλος Sustainable Company πιστοποιεί τη συμμόρφωση της εταιρείας με τον Ελληνικό Κώδικα Βιωσιμότητας, την εθνική προσαρμογή του The Sustainability Code, του ευρωπαϊκού αναγνωρισμένου πλαισίου αναφοράς μη χρηματοοικονομικών δεδομένων, στο σύνολο των κριτηρίων του και την αναγνωρίζει ως Υπεύθυνο Οργανισμό στη Βιώσιμη Ανάπτυξη πανευρωπαϊκά. Σε δεύτερο επίπεδο, η ένταξη της εταιρείας στη λίστα των The Most Sustainable Companies in Greece 2022 αποτελεί ανώτατη διάκριση για την εταιρεία στη χώρα, καθώς την αναδεικνύει ως πρότυπο σε όρους επιχειρηματικού σχεδιασμού για μία ολιστική βιώσιμη λειτουργία, ύστερα από αξιολόγηση των σχετικών επιτευγμάτων της βάσει του Sustainability Performance Directory και των ESG κριτηρίων.

  "Στη Lidl Ελλάς, το καλύτερο - βιώσιμο αύριο αποτελεί κυρίαρχη συνιστώσα της εταιρικής μας κουλτούρας αλλά και υπόσχεσή μας απέναντι στην κοινωνία του σήμερα. Η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου μοντέλου βιώσιμης επιχειρησιακής λειτουργίας που προωθεί την ευημερία και την ανάπτυξη σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο είναι για εμάς μονόδρομος και ο λόγος που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συμπεριλαμβανόμαστε στις The Most Sustainable Companies in Greece και Sustainable Companies", δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

  Για τη Lidl Ελλάς, η βιώσιμη ανάπτυξη δεν είναι απλά ένας στόχος, αλλά ένα αναπόσπαστο κομμάτι του οράματός της για ένα καλύτερο αύριο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ