Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Μαρ-2022 15:19

  Ξεκινoύν τα μαθήματα για digital marketing της Knowcrunch σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  Ξεκινoύν τα μαθήματα για digital marketing της Knowcrunch σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Knowcrunch επανέρχεται σε τάξεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με το πληρέστερο επαγγελματικό και εκπαιδευτικό course της Ελλάδας, το Professional Diploma in Digital and Social Media Marketing. Το βραβευμένο course, διάρκειας 138 ωρών ξεκινά στις 27 Απριλίου 2022 στην Αθήνα και στις 2 Μαΐου 2022 στη Θεσσαλονίκη με εισηγητές τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς.

  Σε ποιους απευθύνεται το digital marketing course

  Το Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να  εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους ή σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι απόφοιτοι της Knowcrunch προτιμώνται από την αγορά εργασίας με 80%-100% απορρόφηση, ενώ οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών.  

  Το course που επιλέγουν τα σημαντικότερα brands & agencies

  Βραβευμένο από 3 οργανισμούς ως η καλύτερη εκπαίδευση στο digital marketing στην Ελλάδα, το Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τον επιχειρηματικό κόσμο. Πάνω από 500 brands & agenciesέχουν εμπιστευτεί τη Knowcrunch για την εκπαίδευση των στελεχών τους, ενώ οι συνολικοί απόφοιτοι ξεπερνούν τους 3000. Παράλληλα, η ομάδα των instructors αποτελείται από τα πιο ικανά στελέχη της αγοράς και είναι δίπλα σε κάθε σπουδαστή.

  Τι λένε οι σπουδαστές για το course

  Ο Θανάσης Σπυρόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Πλέον μπορώ να καταλάβω όλα αυτά που λέγαμε στα meetings με τους συνεργάτες μου". Ο Γιάννης Μωραΐτης έμεινε εξίσου ευχαριστημένος χαρακτηρίζοντάς το ως "Η Knowcrunch μου έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξω καριέρα και να γίνω performance marketing specialist ενώ παρακολουθώ το course". Η Ειρήνη Τριφύλλη σχολιάζει "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τις γνώσεις και τους φίλους που απέκτησα". Τα video testimonials σχετικά με την αξιολόγηση τουcourseείναι όλα διαθέσιμα στα κανάλια της Knowcrunch, στο Youtube και στο Facebook με περισσότερα σχόλια από τους σπουδαστές, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο πλήρη διαφάνεια. 

  Γιατί στην Knowcrunch;

  Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. 

  Σύνοψη

  Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing, Athens, 138 ώρες
  27 Απριλίου – 15 Ιουλίου 2022
  Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
  18:00-22:00 (4 hours)

  Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing, Thessaloniki, 138 ώρες
  02 Μαΐου – 20 Ιουλίου 2022
  Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη
  18:00-22:00 (4 hours)

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ