Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 09-Μαρ-2022 10:28

  Νέος διαγωνισμός Lidl Plus με χρηματικό έπαθλο 80.000 ευρώ

  Νέος διαγωνισμός Lidl Plus με χρηματικό έπαθλο 80.000 ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Nέο διαγωνισμό με έπαθλο συνολικής αξίας 80.000 ευρώ πραγματοποιεί η Lidl Ελλάς μέσω της εφαρμογής, Lidl Plus. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 20 καταναλωτές που θα κερδίσουν το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο θα είναι ισομερώς κατανεμημένο για τους 20 νικητές, δηλαδή 4.000 σε μετρητά κατ’ άτομο, συμπεριλαμβανομένου του ισχύοντος φόρου. 

  Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό

  Σκανάροντας την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 25 ευρώ και άνω, ο πελάτης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Συνεπώς για αγορές αξίας 25 ευρώ = 1 συμμετοχή, για αγορές αξίας 50 ευρώ = 2 συμμετοχές, κ.ο.κ. 

  Παράδειγμα: Εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 55 ευρώ, θα λάβει 2 συμμετοχές, έτοιμες προς αποστολή (δηλαδή, 2 συμμετοχές από τα 50 ευρώ αγορών. Τα επιπλέον 5 ευρώ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του).

  Έτσι, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κανείς μέσω της εφαρμογής, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο στην κλήρωση που θα ακολουθήσει. Για να μπορέσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλει ο ίδιος  τις συμμετοχές του, μέσα από την εφαρμογή Lidl Plus. 

  Διαρκείς κινήσεις επιβράβευσης από τη Lidl Ελλάς

  Το Lidl Plus εξελίσσεται και αναβαθμίζεται διαρκώς, καθώς η Lidl Ελλάς πραγματοποιεί ενέργειες που έχουν ως στόχο να επιβραβεύσουν τους πελάτες που την εμπιστεύονται για τις αγορές τους. 

  Παράλληλα, ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες και περισσότερα νέα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Όσοι δεν έχετε ήδη το Lidl Plus στο κινητό σας, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery. Κάνετε άμεσα και γρήγορα την εγγραφή σας και αμέσως μετά μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη.  

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ