Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Ιαν-2022 18:39

  Η FORTINET συνεχίζει να ενισχύεται στην Ελλάδα

  Fortinet 13.01.2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  O Δημήτρης Μεταξάς ανέλαβε καθήκοντα Major Account Manager στην FORTINET ενισχύοντας περαιτέρω την ομάδα πωλήσεων της συγκεκριμένης πολυεθνικής στον τομέα του Enterprise και των μεγάλων λογαριασμών. 

  Ο κος Μεταξάς προέρχεται από τον χώρο της πληροφορικής και η επαγγελματική του πορεία στην αγορά της Ελλάδας μετρά πάνω από 21 χρόνια.

  Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διετέλεσε Senior Account Manager στην εταιρεία InTTrust SA, ενώ στο παρελθόν είχε εργασθεί σε διάφορες θέσεις στις Profile Software (2001 -2004), GLOBO Technologies SA (2004 -2016) και SingularLogic SA (2016 -2020).

  Αναφερόμενος στην ενσωμάτωση του Δημήτρη Μεταξά στην Fortinet, o κος Βασίλης Τζανακάκης (Enterprise Sector Sales Manager) δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι στην Fortinet που έχουμε τον Δημήτρη ως μέλος της ομάδας του Enterprise sector. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι ο Δημήτρης θα βοηθήσει αρκετά την προσπάθεια της Fortinet στην Ελλάδα να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα μεγαλύτερο εύρος πελατών που αντιμετωπίζουν προκλήσεις όσον αφορά την κυβερνοασφάλεια αλλά και την ασφάλεια των υποδομών, των δικτύων, των δεδομένων τους (on premise ή σε public clouds) και των τελικών χρηστών τους".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ