Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Δεκ-2021 16:53

  Οι κυβερνοεγκληματίες επιβαρύνουν τους προϋπολογισμούς των επιχειρήσεων

  Οι κυβερνοεγκληματίες επιβαρύνουν τους προϋπολογισμούς των επιχειρήσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πιο περίπλοκη, χρονοβόρα και δαπανηρή από ποτέ έχει κάνει η πανδημία και το υβριδικό μοντέλο εργασίας, την υποστήριξη των τμημάτων ψηφιακής ασφάλειας των επιχειρήσεων. Καθώς τα επίπεδα απειλών αυξάνονται, οι εισβολείς έχουν ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία στο να παρακάμπτουν τις άμυνες και να ξεγελούν τους χρήστες.

  Με περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις και οργανισμούς να βιώνουν αύξηση των κυβερνο-απειλών το 2020-21, οι ψηφιακοί κίνδυνοι βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από ποτέ και οι ηγέτες του κλάδου σχεδιάζουν σημαντικές επενδύσεις. Σχεδόν καθολική, είναι η στρατηγική των επικεφαλής των οικονομικών επιτελείων προς αυτήν την κατεύθυνση, με το μεγαλύτερο ποσοστό να δηλώνει ότι σκοπεύει να μεταφέρει τα συστήματα οικονομικής πληροφόρησης σε περιβάλλον cloud.

  Παρ΄ όλο που επενδύσεις αυτές μοιράζονται σχετικά ισορροπημένα, φαίνεται πως μεγαλύτερη προσοχή δίνεται σε ζητήματα ανίχνευσης και παρακολούθησης απειλών, μετασχηματισμού του κυβερνοχώρου και προστασίας δεδομένων.

  Και σε παγκόσμιο επίπεδο, πάντως, την επόμενη τριετία οι CIOs και CISOs θα συνεχίσουν να δίνουν προτεραιότητα στην κυβερνοασφάλεια. Μελέτες δείχνουν το 64% να προτεραιοποιεί τις ικανότητες ασφάλειας, το 59% την ενίσχυση της ιδιωτικότητας, το 50% την ικανότητα συμμόρφωσης και το 45% τη βελτίωση της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας και πληροφόρησης, ως τους κύριους λόγους υιοθέτησης νέων τεχνολογιών.

  Αυτό, το συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, εντός και εκτός Ελλάδας, καταγράφει και αναλύει η ειδική ψηφιακή έκδοση της Teamworks "Cyber Security Report", ευελπιστώντας ότι θα προσθέσει γνώση και εμπειρία στους Συνέδρους του 7ουDPO & ICT Security World και στους αναγνώστες, καταγράφοντας τόσο τις τάσεις και τα προβλήματα της κυβερνοασφάλειας, όσο και τις προτάσεις των εταιρειών. 

  Οι εταιρείες που υποστηρίζουν την έκδοση είναι: Algosystems | Cisco Partner • Gold Integrator, Check Point Software Technologies, HP – Intel Infinitum, Space Hellas| Cisco Partner • Gold Integrator, Info Quest Technologies, Netbull, Palo Alto Networks |Westcon, Pylones Hellas, Schneider Electric, Performance Technologies , Microbase ,  TIC TAC Laboratories

  Διαβάστε  το ειδικό  report  για την Κυβερνοασφάλεια εδώ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ