Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Νοε-2021 12:45

  Η αγορά και η επένδυση ακινήτου περνά μέσω της Altamira Properties της doValue

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μέσα από την πλατφόρμα Altamira Properties της doValue δίνεται η δυνατότητα τόσο σε επενδυτές όσο και σε ιδιώτες μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις επιθυμίες τους. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο διαχείρισης και προβολής ακινήτων.

  Η Altamira Properties βασίζεται στην πλατφόρμα της ισπανικής εταιρείας Altamira, που είναι πρωτοπόρος στην ευρωπαϊκή αγορά της διαχείρισης ακινήτων (real estate) και αποτελεί μέρος του Ομίλου doValue. H πλατφόρμα, που συνεχώς ανανεώνεται, φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή και για προσωπική χρήση από ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα. 

  Μέσα από την πλατφόρμα Altamira Properties, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές και επενδυτές να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες αλλά και ειδικές προσφορές τόσο στον τομέα των οικιστικών ακινήτων (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες) όσο και στον τομέα των επαγγελματικών ακινήτων (καταστήματα, τουριστικά συγκροτήματα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα, αγροτεμάχια για ανάπτυξη, αποθήκες).  

  Έξυπνα ηλεκτρονικά εργαλεία

  Η ίδια η πλατφόρμα παρέχει πολλές δυνατότητες στον χρήστη μέσω μιας σειράς έξυπνων ηλεκτρονικών εργαλείων, όπως για παράδειγμα ο σχεδιασμός σεναρίων χρηματοδότησης ενός ακινήτου από τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο αγοραστή. 
   
  Συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ειδικό υπολογιστή σε κάθε σελίδα ακινήτου και να δοκιμάσει ενδεικτικές χρηματοδοτικές επιλογές προκειμένου να αποκτήσει το ακίνητο που θέλει. 

  Επίσης μπορεί να εντοπίσει, να επιλέξει ή και να διεκδικήσει ακίνητα μέσω των διαθεσίμων εργαλείων (συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσω απευθείας πρόσβασης στην πλατφόρμα e action).

  Παράλληλα οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται πρώτοι για πιθανές ευκαιρίες , καθώς μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για νέα ακίνητα που φιλοξενεί η Altamira Properties, είτε αυτά προορίζονται για προσωπική χρήση είτε για επένδυση. 

  Τέλος δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουν τον προσωπικό λογαριασμό τους στο My Altamira Properties, προκειμένου να διαχειρίζονται τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν και για τα οποία μπορούν να λαμβάνουν άμεση ενημέρωση αλλά και να μαθαίνουν πρώτοι όλες τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν. 

  Διαχείριση ακινήτων σε όλα τα στάδια

  Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ότι η doValue αναλαμβάνει τη διαχείριση του ακινήτου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, από την αρχική ένταξή του στο χαρτοφυλάκιό της εταιρίας μέχρι την αξιοποίηση και την πώλησή του, καθώς είναι δίπλα στον ενδιαφερόμενο σε όλα τα στάδια που μεσολαβούν.
   
  Διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων με υψηλή εξειδίκευση για τεχνικούς και νομικούς ελέγχους και νομιμοποιήσεις, διαχείριση ενοικίων, τεχνική διαχείριση, διαχείριση χαρτοφυλακίων, υπηρεσίες ανάπτυξης και παράλληλα προώθηση μέσα από τοπικά και διεθνή δίκτυα πωλήσεων. 

  Εστιάζει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων στρατηγικών που μπορούν να αποφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία. 

  Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες και ένα δυναμικό δίκτυο συμβούλων, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα, η doValue διαθέτει εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία, προσφέροντας   το καλύτερο και επιθυμητό αποτέλεσμα για τους πελάτες της.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ