Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Νοε-2021 18:53

  Η Edenred παρουσιάζει την Ticket Restaurant® ZERO

  Η Edenred παρουσιάζει την Ticket Restaurant® ZERO
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των υπηρεσιών προς επιχειρήσεις, κάνει ένα σημαντικό βήμα στην Ελλάδα, καθώς γίνεται η 5η χώρα ανάμεσα στις συνολικά 46 του Ομίλου, που προχωρά στην σταδιακή ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, με σημείο εκκίνησης την πρωτοποριακή άυλη κάρτα Ticket Restaurant® ZERO.

  Η νέα κάρτα Ticket Restaurant® ZERO, εντάσσεται σε μία ολοκληρωμένη και μακροπρόθεσμη στρατηγική με κύριο γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, όχι μόνο της ίδιας της εταιρείας αλλά και των πελατών της. Με βασικά χαρακτηριστικά την απουσία πλαστικού και χαρτιού, την ψηφιακή διανομή που εκμηδενίζει τα logistics, την τεχνολογία που εξασφαλίζει μία 100% digital εμπειρία, χαρακτηριστική ευκολία στην έκδοση (σε λιγότερο από 24 ώρες) και την αυτονομία που προσφέρει η αποδέσμευση από το πλαστικό η Edenred βοηθά τις εταιρείες να εξελίξουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους εργαζομένους τους. Προς αυτή την κατεύθυνση, εκτός από τη νέα άυλη κάρτα Ticket Restaurant® ZERO, η Edenred έχει δρομολογήσει τη μετάβαση του συνόλου των υπηρεσιών του χαρτοφυλακίου της σε eco-friendly κάρτες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, επιταχύνοντας την πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

  Με τη νέα Ticket Restaurant® ZERO, οι χρήστες θα έχουν πλέον την δυνατότητα να απολαμβάνουν μία 100% digital εμπειρία. α μπορούν να προσθέσουν την άυλη κάρτα τους στο ψηφιακό τους πορτοφόλι (Apple Pay, Google Pay, Edenred Pay) και να ολοκληρώσουν in-store, online και in-app τις συναλλαγές τους. Άλλωστε, η Edenred είναι έτοιμη για αυτό το νέο digital βήμα καθώς πάνω από το 50% τών κατόχων Ticket Restaurant® είναι ήδη χρήστες του MyEdenred® app, ενώ 1 στους 3 ήδη απολαμβάνει mobile πληρωμές.

  Μία απλοποιημένη και πλήρως digital εμπειρία για τους εργαζομένους σε 3 απλά βήματα:

  * Αποστολή στοιχείων κάρτας (σειριακός αριθμός & PAN) και οδηγού ενεργοποίησης στα email που έχει καθοριστει κατά την έκδοση των καρτών

  * Προσθήκη κάρτας στο MyEdenred®app – θα χρειαστούν τα στοιχεία της κάρτας και ο µοναδικός κωδικός που θα αποσταλεί μέσω email σε κάθε χρήστη

  * Προσθήκη κάρτας μέσω του MyEdenred® app σε έστω ένα από τα ψηφιακά πορτοφόλια Edenred Pay, Apple Pay ή Google Pay και ο χρήστης θα μπορεί να απολαμβάνει ανέπαφες συναλλαγές εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

  Μάθετε περισσότερα για την νέα Ticket Restaurant® ZERO στο www.ticketrestaurantzero.gr και συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθειά για ένα πιο βιώσιμο.. σήμερα.


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ