Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Νοε-2021 09:47

  Finalysis: Η πλατφόρμα που δείχνει την απόδοση της επιχείρησης με έγκυρα δεδομένα σε σύντομο χρόνο

  Finalysis: Η πλατφόρμα που δείχνει την απόδοση της επιχείρησης με έγκυρα δεδομένα σε σύντομο χρόνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τον τρόπο που παρουσιάζονται τα οικονομικά δεδομένα μια επιχείρησης αλλάζει μια νέα πλατφόρμα. Η Finalysis είναι η πλατφόρμα που δίνει μια πλήρη εικόνα της απόδοσης της εταιρείας διευκολύνοντας τον επιχειρηματία να καταλάβει εύκολα και απλά κατά πόσο η επιχείρησή του πηγαίνει καλά.  Εμπνευστές της Finalysis είναι ο Γιάννης Αντσακλής, Executive VP of the Board of Directors, και ο Αλέξανδρος Κοκόλης, Sons SA & Partner Finalysis, οι οποίοι μιλούν  για την ιδέα τους και πως αυτή μπορεί να διευκολύνει τους επιχειρηματίες. 

  - Πως προέκυψε η ιδέα για τη δημιουργία της Finalysis

  Πάντα θεωρούσα ότι μια αίσθηση του αποτελέσματος μιας εταιρείας πρέπει να παρουσιαστεί ως μετρήσιμη ποσότητα προκειμένου να καταλάβει ο επιχειρηματίας ή ο μάνατζερ την απόδοσή της. Το "πάμε καλά”, ή αντιστρόφως το "δεν πάμε καλά” δεν μου αρκούσε. Έψαχνα για δεδομενα, ποσοστά και στοιχεια που δικαιολογούσαν αυτήν τη δήλωση. 

  Στην Finalysis έχουμε φτιάξει ένα μηνιαίο σετ δεδομένων και critical ratios που δίνουν μια πλήρη εικόνα της απόδοσης της εταιρείας. Με βάση αυτά ο επιχειρηματίας μπορεί να αποφασίσει αν και πόσο καλά, πηγαίνει. 

  - Ποιος είναι επικεφαλής του Finalysis;

  Πίσω από αυτή την προσπάθεια είναι ο Αλέξανδρος Κοκόλης και ο Γιάννης Αντσακλής. Ερχόμαστε από διαφορετικές επαγγελματικές πορείες με αποτέλεσμα να έχουμε προσφέρει στην Finalysis χαρακτηριστικά όπως, η ευκολία κατανόησης, η εγκυρότητα του αποτελέσματος και η αμεσότητα στις οικονομικές αποφάσεις του επιχειρηματία.

  - Τι σας έκανε να το δημιουργήσετε;

  Οι περισσότεροι νέοι, κυρίως, αλλά και μεγαλύτεροι επιχειρηματίες δεν έχουν τμήματα οικονομικών υπηρεσιών που να τους δίνουν την πληροφορία για την απόδοση της εταιρείας τους με έγκυρα δεδομένα και σε σύντομο χρόνο. Συνήθως, βασίζονται σε εξωτερικούς συνεργάτες προκειμένου να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος και τους θεσμικούς οργανισμούς. 

  Ο επιχειρηματίας για να πάρει αποφάσεις πρέπει να μετρήσει τις δυνατότητες που έχει, το ρίσκο που παίρνει και το αποτέλεσμα που θα του έρθει. 

  Η Finalysis τον βοηθάει ουσιαστικά να πάρει μια educated decision όπου το ρίσκο είναι υπολογισμένο και το αποτέλεσμα είναι μετρήσιμο. Ό,τι δεν μπορείς να μετρήσεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς.
   
  - Τι το καινούργιο φέρνει το Finalysis στην αγορά;

  Αυτό που φέρνει η Finalysis είναι η ευκολία και η εγκυρότητα με την οποία ο λογιστής της κάθε εταιρείας διαμορφώνει το μηνιαίο report που επικοινωνεί στον επιχειρηματία πελάτη του. Η αναβάθμιση του λογιστή σε ρόλο οικονομικού συμβούλου αλλάζει την αξία την συνολικής υπηρεσίας που προσφέρει. Από απλά αναγκαίο συνεργάτη σε αναγκαίο και χρήσιμο για την πορεία την επιχείρησης. 

  - Σε ποιους απευθύνεστε;

  Η πλατφόρμα Finalysis δημιουργήθηκε για να παρέχει ουσιαστική πληροφορία σε επιχειρηματίες που δεν έχουν την πρόσβαση σε δεδομένα για τις επιδόσεις της εταιρείας τους. 

  Η πρόθεση μας είναι να μην εμπλέξουμε τους επιχειρηματίες σε διαδικασίες που ήδη γίνονται από τους λογιστές τους. Προτιμήσαμε να τους προσφέρουμε το αποτέλεσμα μέσω των λογιστών τους.

  Σε κάθε περίπτωση όμως ένας επιχειρηματίας μπορεί, με την καθοδήγηση της πλατφόρμας Finalysis να έχει και μόνος του το δεδομένα και τα reports που χρειάζεται.
    
  - Ποιο είναι το κέρδος αν επιλέξει ένας λογιστής, οικονομικός σύμβουλος ή επιχειρηματίας το Finalysis;

  Το Finalysis είναι το εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο παραγωγής δεδομένων και σύγκρισης αποτελεσμάτων για μικρομεσαίες εταιρείες. Ο λογιστής και ο οικονομικός σύμβουλος που θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Finalysis και θα παραδώσει στον πελάτη του τα μηναία report με το λογότυπο του γραφείου του, αναβαθμίζει την υπηρεσία του και ποιοτικά, αλλά και κοστολογικά.    

  Γιάννης Αντσακλής
  Executive VP of the Board of Directors, P.Kostopoulos Sons SA & Partner Finalysis
   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ