Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Οκτ-2021 13:49

  Η MAS Α.Ε. διευρύνει το δίκτυο συνεργατών της σε Ελλάδα και Ασία

  Η MAS Α.Ε. διευρύνει το δίκτυο συνεργατών της σε Ελλάδα και Ασία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το δίκτυο συνεργατών της σε Ελλάδα και Ασία επεκτείνει και εξελίσσει η MAS Α.Ε, ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας με 45 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων αυτοματισμού, διαχείρισης ισχύος και ενέργειας.

  Έχοντας ήδη παρουσία σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, η MAS Α.Ε ενισχύει την παρουσία της στη δυτική και κεντρική Ασία με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, εντάσσοντας τρεις νέους αντιπροσώπους στο δυναμικό της, τη Dynatec στο Ουζμπεκιστάν, την Omega στο Αζερμπαϊτζάν και τη Zatech Controls στην Τουρκία. Παράλληλα διευρύνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία και διανομή των προϊόντων της AEG Power Solutions στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα.

  Η MAS Α.Ε. ως κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας, προσφέρει προηγμένες λύσεις αυτοματισμού, ελέγχου και εποπτείας για τον κλάδο της Ενέργειας, του Πετρελαίου, του Φυσικού αερίου, καθώς και της βαριάς βιομηχανίας και της Ναυτιλίας. Η εταιρεία διαθέτοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, σύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμα τεχνολογία λογισμικού, καθώς και πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία, συμβάλλει αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό μονάδων παραγωγής ενέργειας, διυλιστηρίων και άλλων βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αναβαθμίζοντας τον υπάρχοντα εξοπλισμό, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες και μεθοδολογία, προωθώντας παράλληλα και καινοτόμες λύσεις όπως οι ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας).

  Η ενσωμάτωση των τριών νέων αντιπροσώπων στο διεθνές δίκτυο της MAS θα ενισχύσει την εκεί παρουσία της, προωθώντας τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις πρωτοποριακές λύσεις της, στις αντίστοιχες χώρες, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυτική και κεντρική Ασία αποτελούν πόλο έλξης για εταιρείες του ευρύτερου κλάδου της Ενέργειας, του Πετρελαίου και του Φυσικού αερίου, καθώς διαθέτει σημαντικούς φυσικούς πόρους σε ορυκτά καύσιμα, ενώ παράλληλα οι δυνατότητες για την ανάπτυξη της καθαρής "πράσινης" ενέργειας είναι εξαιρετικές.

  Τέλος, η συνεργασία της MAS με την AEG Power Solutions στην Ελλάδα φέρνει μια σημαντική προσθήκη στο ήδη εξέχων προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της πρώτης και συντελεί σε μία ολιστική προσέγγιση του ευρύτερου κλάδου της Ενέργειας, αλλά και όλων των κλάδων δραστηριοποίησης της εταιρείας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ