Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Οκτ-2021 13:42

  VERITAS NetBackup 9.1: H πιο αξιόπιστη λύση backup & recovery, τώρα ακόμη καλύτερη!

  VERITAS NetBackup 9.1: H πιο αξιόπιστη λύση backup & recovery, τώρα ακόμη καλύτερη!
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
   

  Το NetBackup είναι η #1 κορυφαία λύση προστασίας δεδομένων στην αγορά για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να διατηρήσει την ομαλή της λειτουργία. Έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να παρέχει ενιαία προστασία για workloads multi-clouds, με μαζική επεκτασιμότητα και απόδοση, ασφάλεια για οποιοδήποτε περιβάλλον, όλα διαχειριζόμενα από μια κονσόλα ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα δεδομένα.

  Ο εταιρικός πελάτης θέλει να κάνει περισσότερα για την επένδυσή του στην προστασία δεδομένων και τα NetBackup 8.1, 8.2 και 8.3 έχουν ήδη θέσει τα θεμέλια στην ολοκληρωμένη διαχείριση δεδομένων. Στη συνέχεια το Veritas NetBackup ™ 9.0 ενοποίησε περαιτέρω την προστασία των δεδομένων παντού με τις ενσωματώσεις του Cloud Point και του NetBackup Resiliency.

  Αυτή η ολοκληρωμένη λύση επιτρέπει την προβολή δεδομένων από οπουδήποτε, απλοποιεί τη διαδικασία ανάκτησης των εφαρμογών ή των κατεστραμμένων αρχείων, το migration στο cloud μειώνοντας το κόστος, την πολυπλοκότητα και τον κίνδυνο.


  Με τη σειρά του το νέο Veritas NetBackup 9.1 αντιμετωπίζει αναβαθμισμένα όλες αυτές τις προκλήσεις προστασίας δεδομένων που αντιμετωπίζει η σημερινή επιχείρηση, αφού διαχειρίζεται συνολικά τον επιχειρηματικό κίνδυνο επιτρέποντας την ανάκτηση από καταστροφικά γεγονότα, από χαμένα αρχεία και επιθέσεις ransomware. Επίσης, απλοποιεί και αυτοματοποιεί τη διαχείριση της αύξησης των δεδομένων σε 100 PBs με την "out-of-the-box" απόδοση του NetBackup πλήρως ενσωματωμένη, δοκιμασμένη και με συσκευές που υποστηρίζουν Veritas.

  netbackup.jpg

  Η πλήρης έκδοση του NetBackup ™ 9.1 περιλαμβάνει την πλατφόρμα Veritas Resiliency Platform (VRP), η οποία παρέχει χαμηλή RPO, με ένα μόνο κλικ και πλήρως αυτοματοποιημένη αποκατάσταση καταστροφών.

  Η SYNTAX Πληροφορική ΑΒΕΕ, επίσημος συνεργάτης της VERITAS, από το 2006 προσφέρει ολοκληρωμένες και πιστοποιημένες υπηρεσίες ανάλυσης, σχεδιασμού, υλοποίησης και υποστήριξης των προϊόντων της VERITAS. Η SYNTAX εξειδικεύεται σε λύσεις για την αδιάληπτη λειτουργία και προστασία των εταιρικών πληροφοριακών συστημάτων, για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, και για την οργάνωση, εγκυρότητα και αξιοποίηση των δεδομένων. Ο όμιλος SYNTAX δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και Κύπρο, στον Αραβικό Κόλπο και στην ΕΕ. Η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 100 επιστήμονες πληροφορικής και εφαρμόζει τις σύγχρονες πρακτικές του ITGRC και τα πρότυπα ISO 27001:13 και ISO 9001:15.

  Για περισσότερες πληροφορίες:

  https://www.syntaxitgroup.com/s/veritas-netbackup-9-1/?preview=true

  SYNTAX_Logo.png

  SYNTAX IT inc.

  Αthens | Kuwait | Qatar

  www.syntaxitgroup.com

  info@syntaxitgroup.com

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ