Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 21-Οκτ-2021 19:01

  Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για τα Kensho Boutique Hotels & Villas στα Greek Hospitality Awards 2021

  Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για τα Kensho Boutique Hotels & Villas στα Greek Hospitality Awards 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για ακόμα μία φορά τα ξενοδοχεία Kenshō ξεχωρίζουν με την υψηλότερη διάκριση.

  Σε μία από τις πιο κρίσιμες χρονιές για τον ελληνικό και τον παγκόσμιο τουρισμό, τα Kenshō Boutique Hotels & Villas έμειναν σταθερά προσηλωμένα στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Αξίες που αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας Kenshō και χάρισαν στα ξενοδοχεία τρία πολύ σημαντικά βραβεία. 

  Στα Greek Hospitality Awards του 2021 τα Kenshō Boutique Hotels & Resorts απέσπασαν την υψηλότερη διάκριση στις κατηγορίες:

   Best Greek Design Resort
  Gold / Kenshō Psarou

  Best Greek Boutique Resort
  Gold / Kenshō Ornos

  Best Greek Hotel Dining Experience
  Gold / Kenshō Ornos

  Το Kenshō Psarou δίνει έμφαση στην αυθεντικότητα του σχεδιασμού και το σεβασμό της μοναδικής αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής. Ένα σύγχρονο resort, απόλυτα ενταγμένο στο φυσικό τοπίο της Μυκόνου, που στα δωμάτια και τις σουίτες του φιλοξενεί αυθεντικά design icons αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το απόλυτο σκηνικό ευζωίας.  

  Το Kenshō Ornos προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και εξατομικευμένων παροχών. Οι υπερσύγχρονες ανέσεις που αναζητά ο απαιτητικός, κοσμοπολίτης ταξιδιώτης είναι καθημερινή υπόθεση σε ένα περιβάλλον bohemian πολυτέλειας. 

  Στα εστιατόρια των ξενοδοχείων Kenshō η ελληνική παράδοση συναντά τις πιο μοντέρνες τεχνικές και τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας. Το δείπνο μετατρέπεται σε μια ξεχωριστή εμπειρία, ένα πραγματικό γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό τη δημιουργικότητα των chefs και την ποιότητα των πρώτων υλών.

  Αποτελεί τιμή για όλους εμάς, τους ανθρώπους των ξενοδοχείων Kenshō, να αναγνωρίζεται και να βραβεύεται η διαρκής προσπάθεια για το καλύτερο. Μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση να σχεδιάζουμε για τους επισκέπτες μας μοναδικές εμπειρίες αυθεντικής φιλοξενίας.  

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ